Σασμός: Μια άκρως επικίνδυνη σχέση ξεκινά

Σασμός: Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του Alpha. Τα επόμενα επεισόδια θα μας συγκλονίσουν και πάλι ενώ παράλληλα θα δούμε μια νέα επικίνδυνη σχέση να γεννιέται.
Μια γνωριμία που έγινε μέσα στις φυλακές και από ότι φαίνεται θα έχει μέλλον για πολύ καιρό ακόμη. Αστέρης και Καραπάνος έρχονται πιο κοντά στη σειρά Σασμός.

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η σχέση του Αστέρη με τον Καραπάνο θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πιο φιλικό. Οι δυο άνδρες μετά από πολλές κουβέντες που θα κάνουν θα νιώσουν έτοιμοι να παραδεχθούν ο ένας με τον άλλον πράγματα που αφορούν την ζωή της.

Ο Αστέρης θα του ανοιχτεί όσο αναφορά την ζωή του αλλά και την σχέση του με την Στέλλα αλλά περισσότερο θα σταθεί στον μεγάλο του έρωτα, που είναι η Αργυρώ. Θα του αποκαλύψει τα πάντα και πράγματα που δεν έχει πει ποτέ σε κανέναν. Θα συμβεί το ίδιο άραγε και από την πλευρά του Καραπάνου; Θα του ανοιχτεί τόσο πολύ για την ζωή του και τα χρόνια του εκτός φυλακής ή όχι;

HOT: Σασμός: Το χωριό κατηγορεί την Καλλιόπη για εκφοβισμό

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι, πως αυτή η επικίνδυνη σχέση που θα αποκτήσουν ο Καραπάνος με τον Αστέρη, μόνο σε καλό δεν θα βγει στον ίδιο τον Αστέρη, ο οποίος από δω και στο εξής θα τον ακολουθεί πιστά σε ότι κάνει μέσα στις φυλακές και θα του εμπιστεύεται πράγματα τα οποία θα τον μπλέξουν σε περίεργα μονοπάτια.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts