Σασμός: Ο Άγγελος αποχαιρετά τον Πετρή! Η συγκινητική ανάρτηση του Πατριαρχέα για τον Κώστα Νικούλι

Σασμός: Το αυριανό επεισόδιο της σειράς κατά το οποίο θα δούμε τον Πετρή να πέφτει νεκρός θα είναι πολύ δυνατό αλλά το ίδιο δυνατό είναι το συναίσθημα του αποχαιρετισμού για τους ηθοποιούς που αναγκάζονται να πουν “αντίο” στον συνάδελφό τους.

Μετά τον γλυκό και τρυφερό αποχαιρετισμού της Μαρίας Τζομπανάκη στον Κώστα Νικούλι ήρθε και η ώρα του Θανάση Πατριαρχέα ο οποίος υποδύεται τον Άγγελο στη σειρά να αποχαιρετήσει τον καλό του φίλο, και στη ζωή και στη σειρά, Κώστα Νικούλι.

Ο Πετρής που θα πέσει νεκρός αύριο στο επεισόδιο που θα δούμε (20/1) έχει έρθει πολύ κοντά με τον γιατρό του χωριού.

Όμως, όπως φαίνεται από την ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα ο ίδιος έχει έρθει πολύ κοντά με τον Κώστα Νικούλι και σε προσωπικό επίπεδο, εκτός γυρισμάτων και δουλειάς.

«ΑΔΕΡΦΟΣ. Κώστας Νικουλι ένας πολύ καλός ηθοποιός αλλά πάνω απ’ όλα ένα πολύ καλό παιδί, γιατί αυτό μένει στο τέλος της μέρας» έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας για τον νεαρό ηθοποιό ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει με την ερμηνεία του και τον τρόπο που υποδύθηκε έναν δυνατό χαρακτήρα της αγαπημένης σειράς.

Να θυμίσουμε ότι όταν ο νέος γιατρός του χωριού εμφανίστηκε για πρώτη φορά, ο Πετρής ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που υποδέχτηκαν με θετικό τρόπο τον Άγγελο ο οποίος ήθελε να μάθει για τους γονείς του. Ο Πετρής στάθηκε στον Άγγελο και στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε όπως και ο Άγγελος ήταν ο άνθρωπος που συμβούλευε τον Πετρή για τη σχέση του με τη Σεμίνα. Γι’ αυτό και ο αποχαιρετισμός ανάμεσα στους δύο άντρες θα είναι αρκετά δύσκολος πρακτικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts