Σασμός: Ο Άγγελος οδηγείται στην απόγνωση: «Άσπα σε ικετεύω…»

Σασμός: Ο Άγγελος θα τα βρει μπαστούνια στη σειρά του Alpha και θα φτάσει σε σημείο να ικετεύει την Άσπα.
Ο Άγγελος δε μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του απέναντι στην Άσπα, στη σειρά Σασμός. Εκείνη, έχει επιστρέψει προσωρινά στην Κρήτη, μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια. Η δίκη του Αστέρη έχει ξεκινήσει και η σύγχυση που επικρατεί είναι τεράστια στις δύο πλευρές…

Η Άσπα κάνει τα πάντα για να στηρίξει τους ανθρώπους που αγαπά και νοιάζεται. Ο Άγγελος “εκμεταλλεύεται” την παρουσία της, αναζητώντας την παρηγοριά που ψάχνει τόσο καιρό, στο βλέμμα της.

Οι δυο τους δένονται όλο και περισσότερο. Άλλωστε, φαινόταν εξ αρχής πως είχαν μία ιδιαίτερη χημεία μεταξύ τους. Μετά τη δίκη και την αθώωση του Αστέρη, αυτό το δέσιμο γίνεται όλο και πιο έντονο.

Viral Είδηση: Σασμός: Να τι γράφει το γράμμα του Αστέρη που αρνείται να διαβάσει η Αργυρώ!

Η Άσπα και ο Άγγελος περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στην Κρήτη. Το πάθος φουντώνει και ο γιατρός του νησιού αισθάνεται όλο και πιο γοητευμένος από τη νεαρή Άσπα. Όταν φτάνει η μεγάλη ώρα του αποχωρισμού, λυγίζει…

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός, ο Άγγελος θα κοιτάξει την Άσπα στα μάτια, ζητώντας της να μη φύγει. Δεν αντέχει να χάσει ξανά την οικογένειά του και ειδικά τη γυναίκα που κατάφερε να ερωτευτεί, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Την παρακαλάει να μείνει μαζί του στην Κρήτη, δίνοντάς της την υπόσχεση να τα καταφέρουν μαζί, να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο. Η Άσπα, βιώνοντας τα ίδια συναισθήματα για εκείνον, δελεάζεται από αυτή την πρόταση και λέει το μεγάλο ναι, αγνοώντας τις συνέπειες αυτής της σχέσης.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts