Σασμός: Ο έρωτας απόσταση δεν κοιτά – Ο Αντώνης φεύγει ολοταχώς για Γιάννενα

Σασμός: Μπορεί να σας έχουμε γράψει ότι η Μαρίνα στα Γιάννενα δεν αντέχει μακριά από τον Αντώνη, όμως, το ίδιο ισχύει και για τον αγαπημένο μας Φραγκιαδάκη.
Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Μαρίνα στη σειρά Σασμός. Ο Αντώνης, μη μπορώντας να αντέξει μακριά της, πηγαίνει στα Γιάννενα τρέχοντας. Θέλει πολύ να την δει ξανά, να την πάρει μία αγκαλιά, να της μιλήσει από κοντά.
Η έκπληξη αυτή θα αφήσει άφωνη την Μαρίνα. Μόλις τον δει από μακριά, θα τρέξει στην αγκαλιά του. Ο Αντώνης πήρε λίγες μέρες άδεια και άφησε στο πόστο του τον Γεράσιμο. Οι έρευνες για να ξεσκεπαστεί το κύκλωμα, συνεχίζονται και κανείς δεν είναι ήσυχος πλέον.

Viral Είδηση: Σασμός: Θα γεννήσει τελικά η Θοδώρα; Ο «Παντελής» προειδοποιεί: «Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις»

Ο Πετρής δικαιώνεται για τους Βρουλάκηδες. Ο Αμερικάνος που ετοιμάζεται να αποδράσει, κάνει την ανατροπή και ομολογεί έναν φόνο που δεν έκανε. Θέλοντας να βρίσκεται κοντά στις αρχές, για να έχει την προστασία τους, ανακοινώνει πως εκείνος σκότωσε τον Στεφανή Σταματάκη, ανατρέποντας τα πάντα.

Τα νέα αυτά φτάνουν στα Γιάννενα, όπου και ο Αντώνης επιβεβαιώνει στην αγαπημένη του πως ο γιος της ήταν αθώος, στη σειρά Σασμός. Οι μέρες τους στην πόλη περνούν ξέγνοιαστα, με την Μαρίνα να παίρνει -επιτέλους- μία ανάσα ανακούφισης..

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts