Σασμός: Θα γεννήσει τελικά η Θοδώρα; Ο «Παντελής» προειδοποιεί: «Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις»

Σασμός: Καλεσμένος μέσω Skype ήταν σήμερα (16/3) το πρωί στο Happy Day ο τηλεοπτικός Παντελής, κατά κόσμον Στάθης Μαντζώρος.
Ο αγαπημένος ηθοποιός που υποδύεται τον καφετζή στη σειρά Σασμός μίλησε φυσικά για τις εξελίξεις στη σειρά.
Όταν ρωτήθηκε αν η Θοδώρα θα γεννήσει τελικά το παιδί είπε: «Έτσι δείχνει. Η Θοδώρα μάλλον έρχεται αντιμέτωπη με τον εαυτό της και φοβάται γενικότερα. Ο μπαμπάς της Θοδώρας οφείλει να τη στηρίξει, να την αγαπάει και έχει αποδείξει ότι είναι δίκαιος».

Viral Είδηση: Σασμός: Αυτό είναι το σκοτεινό παρελθόν του Σταύρου που ερωτεύεται την Αργυρώ!

Όσον αφορά τον γάμο της και αν αυτός θα σωθεί είπε ο Θοδωρής Μαντζώρος: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα για να φανεί κάτι τέτοιο! Είναι πολύ ευσυγκίνητη, αλλάζει, το συναίσθημά της έχει κορυφωθεί. Εγώ πιστεύω και βλέπω για τον Παντελή, όπως αγκάλιασε τη Θοδώρα στα δύσκολα και πήρε το μέρος της, έτσι πιστεύω ότι θα γίνει και με τον Μανόλη και την επιλογή του. Σαφώς είναι ένας παραδοσιακός άνθρωπος που το πρώτο πράγμα που θα νιώσει είναι η προστασία και ο φόβος αλλά θα είναι δίπλα στον γιο του. Μην ξεχνάμε ότι και ο Παντελής έρχεται αντιμέτωπος με τον εαυτό του».
«Έρχονται πολλά πράγματα στον Σασμό και πολλά πράγματα στα αυτιά του Παντελή. Καταιγιστικές εξελίξεις», κατέληξε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts