Σασμός: Ο Πετρής Βρουλάκης επιστρέφει

Σασμός: Ο τηλεοπτικός θάνατος του Πετρή, συζητήθηκε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Ο Κώστας Νικούλι όμως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην δημοφιλή καθημερινή σειρά.
Όχι δεν είναι για αστείο. Ούτε πρόκειται να… αναστηθεί ο Κώστας Νικούλι. Γιατί το έχουμε δει και αυτό να συμβαίνει σε σειρές του εξωτερικού. Ο Πετρής, όπως όλα δείχνουν, επιστρέφει στη σειρά Σασμός, με την μορφή flashback.

Πιο αναλυτικά ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή. Εκεί αναφέρθηκε στην σειρά Νεοκλασικά, όπου θα τον δούμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, αλλά και την πιθανή επιστροφή του στον Σασμό. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε.

Viral Είδηση: Στάθης Μαντζώρος: Η ηλικία, η καταγωγή, οι Άγριες Μέλισσες και ο ρόλος του Παντελή Αγγελάκη στον Σασμό

«Ο Σασμός έχει μάθει στον κόσμο του flashback. Δηλαδή βλέπουμε πολλά flashback και πολλούς ήρωες να επανέρχονται. Πιστεύω ότι και εγώ δεν θα γλιτώσω από αυτή την γραφή», ανέφερε ο Κώστας Νικούλι.
Θα πάρει άραγε εκδίκηση κάποιος για το θάνατό του; O ίδιος απάντησε:
«Εννοώ πως από ότι ξέρω υπάρχουν κάποια flashback. Ακόμα δεν έχω ακριβώς γνώση του πως και αν θα πάρω δικαίωση ή με ποιον τρόπο. Αυτό δεν το ξέρω… Σίγουρα όμως μια μικρή επιστροφή του Πετρή θα την έχουμε».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts