Σασμός: Ο Πετρής επιστρέφει στη σειρά – Τι σκέφτονται οι σεναριογράφοι

Σασμός: Ο Πετρής δολοφονήθηκε από τον Αστέρη Σταματάκη και το γεγονός αυτό έφερε θύελλα αντιδράσεων.
Οι τηλεθεατές που σχολιάζουν φανατικά στα social media κάθε φορά που προβάλλεται το επεισόδιο και όχι μόνο, έγιναν έξαλλοι που ο Πετρής φεύγει από τη σειρά και μάλιστα πολλοί δεν δίστασαν να γράψουν ότι δεν πρόκειται να την ξαναδούν μετά από αυτό.

Όπως είναι φυσικό, οι σεναριογράφοι κάτι τέτοιο δεν θέλουν με τίποτα να συμβεί. Ποιος θέλει άλλωστε να αλλάξει ο τηλεθεατής κανάλι, ειδικά όταν ένα πρόγραμμα σημειώνει τόσο μεγάλη επιτυχία.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες του magazinomou.gr, οι σεναριογράφοι σκέφτονται να φέρουν πίσω τον Πετρή. Όχι φυσικά να τον αναστήσουν αλλά θα τον φέρουν πίσω μέσω σκηνών από το παρελθόν, τα λεγόμενα flashback. Κάποια μπορεί να είναι καινούργιες σκηνές και κάποια άλλα αποσπάσματα από σκηνές που έχουμε ξαναδεί σε παλαιότερα επεισόδια.

Αν θυμάστε καλά, ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με τον Γιάννο στις Άγριες μέλισσες. Ο Γιάννος είχε δολοφονηθεί και οι τηλεθεατές είχαν αφηνιάσει. Έτσι λοιπόν επέστρεφε μέσω flashback.

HOTΣασμός: Έλενα Πιερίδου: Η ηθοποιός που έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αμούτζα

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts