Σασμός: Πρωταγωνιστεί στη σειρά ενώ είναι και… αντιδήμαρχος!

Σασμός: Πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά του Alpha, ενώ παράλληλα είναι αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης. Ποιος ηθοποιός είναι;

Ο λόγος φυσικά για τον Μάνο Πετούση που μπήκε δυναμικά στον δεύτερο κύκλο του Σασμού, έχοντας τον ρόλο του Δημήτρη (πρώην κολλητός φίλος του Παύλου Βρουλάκη) που είναι παντρεμένος με την Αμαλία.

Ο ταλαντούχος Έλληνας ηθοποιός που έχει διανύσει πολλά “χιλιόμετρα” στο θεατρικό σανίδι είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Χαϊδαρίου. Από το Σεπτέμβριο του 2019 εκτελεί χρέη αντιδημάρχου Πολιτισμού, Παιδείας και Απασχόλησης.

Το πρωί της Πέμπτης (3/11) ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων είπε:
«Από τη στιγμή που εμφανίστηκα στον Σασμό, σταμάτησαν να με φωνάζουν αντιδήμαρχο και με φωνάζουν γιατρό» και συνέχισε λέγοντας πως κάποιοι μέσα στο Δήμο του ζητούν για πλάκα να του κάνουν διάγνωση. Τέλος αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που του συνέβει σε κάποια εκδήλωση «Κάποια κυρία άκουγε που με φωνάζαν γιατρέ – γιατρέ και θεώρησε πως είμαι πραγματικά γιατρός και ήρθε και άρχισε να μου περιγράφει τους πόνους που έχει, και μέχρι που της εξήγησα της γυναίκας ότι δεν είμαι γιατρός και έφυγε».

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts