Σασμός: Τα δύο πιθανά σενάρια για το τέλος του Μαθιού!

Ο Σασμός ανήκει στις σειρές που θα συνεχίσουν και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αυτό σημαίνει ότι με κάποιο τρόπο θα πρέπει να έχει έναν τέτοιο επίλογο τον Ιούνιο, που να δημιουργεί σασπένς για το επόμενο κύκλο.

Δύο ζευγάρια μπαίνουν σε αυτό το μοτίβο και είναι ο Αστέρης με την Αργυρώ και ο Μαθιός με τη Βασιλική. Ειδικά με τον τελευταίο θα έχουμε κορύφωση με την αποκάλυψη της δολοφονίας που διέπραξε. Αλλά θα τον δούμε τελικά να μπαίνει στη φυλακή; Τα δύο σενάρια – spoiler που έχουν διαρρεύσει έχουν διαφορετική προσέγγιση.

Viral Είδηση: Σασμός spoiler: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή»

Η Βασιλική χωρίζει τον Μαθιό και εκείνος σκέφτεται να παραδοθεί στην αστυνομία

Μετά την αποκάλυψη του Ευθύμη στην Βασιλική πως ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, όλα αλλάζουν στον Σασμό. Ο Δημήτρης Λάλος ως Μαθιός έχει υποπτευθεί πως τα πράγματα δυσκολεύουν. Και στο σημερινό επεισόδιο λέει την ατάκα που θα τον ακολουθεί για αρκετά επεισόδια ακόμη: «Μάνα ήρθε το τέλος».

Έτσι όπως είναι δομημένοι οι χαρακτήρες της σειράς, έχεις ήδη καταλάβει το ηθικό υπόβαθρο της Βασιλικής. Για αυτό και όταν ο Μαθιός της ομολογήσει πως είναι αλήθεια πως σκότωσε τον Στεφανή, τον χωρίζει και τον διώχνει από το σπίτι. Προς το παρόν ο Αστέρης αλλά και ο Νικηφόρος δεν γνωρίζουν τι έχει συμβεί μεταξύ τους και παραξενεύονται.

Ενώ ο κλοιός στενεύει γύρω του γιατί ο Φραγκιαδάκης έχει ξεκινήσει την έρευνα για το όπλο του, ο Μαθιός (όπως αναφέρει και το Tv24) θα αποφασίσει να παραδοθεί μόνος του στην αστυνομία. Και θα το πει στην Βασιλική. Τώρα αλήθεια πιστεύεις ότι ο Μαθιός θα μπει στη φυλακή; Είναι πιθανό.

Δύο είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν ως ο επίλογος σε αυτή την ιστορία.

Ο Νικηφόρος θα βγάλει στην επιφάνεια το γράμμα με τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA και θα ανακαλύψει πως ο Μαθιός είναι ο πατέρας του. Είναι ένα καλό άλλοθι για τη Βασιλική, μερικώς να συγχωρέσει τον άντρα της ζωής της και να ξεχάσει πως μέχρι σήμερα είχε δίπλα της έναν δολοφόνο. Να του προσφέρει την τέλεια κάλυψη, γιατί πια είναι ο πατέρας του παιδιού της.

Είτε η Καλλιόπη με κάποιον τρόπο μεταθέσει την ευθύνη του φόνου σε κάποιον άλλον. Το «κλειδί» στην όλη υπόθεση είναι ο Μανώλης ο μόνος αυτόπτης μάρτυρας. Θα τολμήσει να τα ομολογήσει όλα στον Φραγκιαδάκη;

Εκτός αν έχουμε την ανατροπή και τελικά δούμε τον πρωταγωνιστή να τιμωρείται για όσα έκανε. Αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Λάλος από την επόμενη σεζόν θα παίξει τον ρόλο του ως καταδικασμένος και φυλακισμένος;

Αργεί όπως καταλαβαίνεις ακόμη, ο δρόμος για τον σασμό. Ενδιαφέρον πάντως θα έχει για το πώς θα αντιδράσει ο Αστέρης όταν μάθει τι έχει κάνει ο αδελφός του.

Πηγή: Queen.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts