Σασμός: Το δαχτυλίδι του Σταύρου στην Αργυρώ και ο Μαθιός στα Γιάννενα: «Τι κάνεις εσύ εδώ;»

Σασμός: Ο Μαθιός το έβαλε σκοπό να μάθει τα πάντα για τη Σεμίνα και βρέθηκε μέχρι τα Γιάννενα για να καταφέρει τον σκοπό του.
Η Αργυρώ έμεινε άφωνη βλέποντάς τον μπροστά της και μάλιστα την ώρα που ο Σταύρος της έδειχνε ένα υπέροχο δαχτυλίδι.

«Μην τολμήσεις να ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον αδερφό μου. Ούτε εσύ ούτε κανένας από τη φάρα σου», του λέει έξαλλη η Αργυρώ και ο Σταύρος μπαίνει να δει τι συμβαίνει και βλέπει μπροστά του τον Μαθιό.

Τι θα δούμε την Πέμπτη 17 Μαρτίου στη σειρά Σασμός…

Viral Είδηση: Σασμός: Ο έρωτας απόσταση δεν κοιτά – Ο Αντώνης φεύγει ολοταχώς για Γιάννενα

Ο Μαθιός εμφανίζεται μπροστά στην Αργυρώ και της ζητά τη βοήθειά της για να εντοπίσει τη Σεμίνα. Θα καταφέρει να μαλακώσει την οργή της; Ο Γεράσιμος συγκεντρώνοντας στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου, θα προβεί σε μία απίθανη ανακάλυψη. Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το «καρφί» της αστυνομίας; Η επερχόμενη άφιξη του Νικηφόρου στο χωριό πυροδοτεί ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό. Θα αποκαλύψει ο Μαθιός στον νεαρό τη σχέση τους; Η Άσπα παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει την καθημερινότητά της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί απεγνωσμένα να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον κόσμο του τζόγου. Σύντομα, ωστόσο, θα διαπιστώσει ότι κινδυνεύει και ο ίδιος να χάσει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεται…

Δείτε το τρέιλερ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts