Σασμός: Το επαγγελματικό όνειρο του Αντώνη γίνεται πραγματικότητα

Σασμός: Χρόνια ολόκληρα ονειρεύονταν ο Αντώνης Φραγκιαδάκης να βάλει στο χέρι το κύκλωμα που ελέγχει ο Καραπάνος από τις φυλακές.
Αν τα καταφέρει, θα είναι η κορωνίδα της καριέρας του, αφού το συγκεκριμένο κύκλωμα έχει απλώσει πλοκάμια σε κάθε παράνομη δραστηριότητα στο νησί.
Ο αστυνόμος, μαζί με τον Γεράσιμο, κάνουν μια τελευταία επανάληψη στις λεπτομέρειες του σχεδίου που θα τεθεί σε εφαρμογή τις επόμενες ώρες ενώ αναμένουν τις ενισχύσεις από άλλα αστυνομικά τμήματα σε όλη την Κρήτη.

Viral Είδηση: Σασμός: Ο Τάσος δίνει spoiler για τον γάμο του με τη Σοφία! Θα συνεχίσουν να είναι μαζί;

Εκείνη την ώρα, στο γραφείο του αστυνόμου στη σειρά Σασμός εισβάλλει η Ντίνα σέρνοντας μαζί της τον Μύρωνα. Ο νεαρός προκάτοχος του Γεράσιμου είναι ένας από τους άνδρες που έχουν επιφορτιστεί με την ενίσχυση των δυνάμεων του Αντώνη.

Η θερμή αγκαλιά του Αντώνη στον Μύρωνα και το εγκώμιο της Ντίνας φέρνουν τον Γεράσιμο σε δύσκολη θέση, ο οποίος επικαλείται κάποια υποχρέωση για να το σκάσει από το γραφείο του προϊσταμένου του.

Το φευγιό του θα εντυπωσιάσει τον Μύρωνα ο οποίος θα αναρωτηθεί αν είναι άνθρωπος αυτός ή ψυγειοκαταψύκτης ενεργειακής κλάσεως ΑΑΑ.

Είναι μόνο η σχέση ανάμεσα στους πρώην συνεργάτες που έφερε τον Γεράσιμο σε δύσκολη θέση ή έχει κάποιο δικό του σχέδιο το οποίο φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts