Σασμός φινάλε: To τέλος των ζευγαριών – Πίκρες, στεναχώριες, χαρές, αγωνίες αλλά και όμορφες στιγμές

Σασμός: Πίκρες, στεναχώριες, χαρές, αγωνίες και όμορφες στιγμές θα μοιραστούν τα ζευγάρια του Σασμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάθετε το τέλος που θα έχουν οι αγαπημένοι ήρωες της Άνω Ποριάς!

ΑΣΤΕΡΗΣ & ΑΡΓΥΡΩ

Σε ένα από τα τελευταία επεισόδια, η Αργυρώ και ο Αστέρης συμφώνησαν πως ο μικρός Πέτρος είναι αυτός που τους δείχνει πλέον τον δρόμο… Το παιδί όντως φαίνεται να έχει μαλακώσει και τις δύο πλευρές (βλέπε Καλλιόπη) και το ζευγάρι μπορεί να ζήσει ανενόχλητο τον έρωτά του ή μήπως έτσι νομίζουν; Η αλήθεια είναι πως η αυστηρή «καπετάνισσα» έχει αποδεχτεί το «κοπελάκι» στη ζωή τους, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για την Αργυρώ, την οποία δεν αισθάνεται αίμα της. Γι’ αυτό το ζευγάρι θα αναγκαστεί να παντρευτεί κρυφά μέχρι το τέλος της σεζόν. Κανείς πάντως δεν θέλει να ξέρει τι θα γίνει όταν μάθει η Καλλιόπη πως το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας. Το αφήνουμε στη διακριτική ευχέρεια των σεναριογράφων που -προφανώς- θα δούμε την επόμενη σεζόν. Σωστό;

ΜΑΘΙΟΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Δεν φαντάζομαι να φαντάζεστε πως αυτό το ζευγάρι μετά από τόσο πόνο και τόση προσπάθεια να είναι μαζί, θα χωρίσει και μάλιστα για έναν φόνο! Με τίποτα…Ηρεμήστε όμως, γιατί τίποτα δεν θα είναι απλό από εδώ και στο εξής. Παρόλο λοιπόν που στα επόμενα επεισόδια η Βασιλική θα του ζητήσει να πάει να παραδοθεί και παρόλο που ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του πατέρα του και θα προσπαθήσει να σκοτώσει τον Μαθιό, το ζευγάρι αυτό θα συνεχίσει να είναι μαζί. Μυθοπλασία ή όχι, τέτοιοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ & ΘΟΔΩΡΑ

Αν αξίζει σε μια ηρωίδα να έχει θετική εξέλιξη, αυτή σίγουρα είναι η Θοδώρα Αγγελάκη που στον προηγούμενο κύκλο της σειράς είδε τη ζωή της να διαλύεται δύο φορές. Μία με τον θάνατο του Πέτρου Βρουλάκη και ακόμα μια με το παιδί που έχασε. Η ζωή όμως της έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία και έφερε στον δρόμο της τον Λευτέρη/Γιώργο. Ένας υπέρλαμπρος γάμος θα στηθεί στο χωριό και η Θοδώρα θα είναι η πιο όμορφη νύφη που έχει περάσει ποτέ, όχι μόνο από την Άνω Ποριά αλλά από την Κρήτη ολόκληρη. Η ευτυχία τους όμως δεν θα σταματήσει στην εκκλησία ή το ταξίδι του μέλιτος. Η Θοδώρα μέχρι το τέλος της σεζόν θα μάθει ότι είναι έγκυος, γεγονός που θα κάνει τον Λευτέρη τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο πάνω στη γη.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ & ΑΙΜΙΛΙΑ

Εκείνος αφόρητα ερωτευμένος μαζί της, εκείνη βολεμένη απλό στην αγάπη του. Η εισαγγελέας του «Σασμού» θα χωρίσει οριστικά τον γιατρό με σκοπό να προχωρήσουν και οι δύο τις ζωές τους. Προσοχή όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα στραφεί στην αγκαλιά του Παύλου. Κάθε άλλο! Η Αιμιλία Ξενάκη έχει δηλώσει ότι με τον Παύλο δεν μπορεί να έχει την οποιαδήποτε συνέχεια. Και τους τρεις πάντως ενώνει βαθιά αγάπη και εκτίμηση. Αλλά το διαζύγιο με τον Δημήτρη, διαζύγιο…

ΜΥΡΩΝΑΣ & ΑΣΠΑ

Δεν λένε ότι ο επιμόνων νικά; Ετσι και ο Μύρωνας κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά της γυναίκας που αγάπησε από την πρώτη στιγμή που αντίκρισε. Και όχι απλά κατάκτησε την καρδιά της αλλά θα την οδηγήσει και στα σκαλιά τηε εκκλησίας. Η Ασπα έχει ήδη πει το μεγάλο ναι στον «ταλαιπωρημένο» Μύρο, άρα τι μένει μέχρι το τέλος της σεζόν; Ακόμα έναε γάμος. Κοινώς… πολλή δουλειά ο παπα-Μιχάλης στα επόμενα επεισόδια της σειράς!

ΜΑΝΩΛΗΣ & ΤΖΕΝΗ

Είναι μάλλον το μόνο ζευγάρι του «Σασμού» που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ ότι θα δούμε αλλά τελικά δεν έχει μόνο χιούμορ η ζωή αλλά και οι σεναριογράφοι της σειράς, που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. Ο Νικηφόρος στην αρχή αντέδρασε, όμως όταν κατάλαβε πως η σχέση τους βασίζεται σε πραγματική αγάπη και όχι ένα καπρίτσιο, έκανε πίσω. Το ζευγάρι θα ζήσει έναν όμορφο έρωτα που θα δούμε να εξελίσσεται την επόμενη σεζόν.

ΤΑΣΟΣ & ΣΟΦΙΑ

Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα και το ζευγάρι αυτό έζησε μικρές σκηνές ζήλιας που το έφεραν πιο κοντά. Ομως μέχρι το τέλος της σεζόν θα απομακρυνθεί πολλά… χιλιόμετρα. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Δεν θα χωρίσουν, απλά θα δούμε τη Σοφία να δέχεται μια πρόταση για δουλειά σε πανεπιστήμιο της Μασσαλίας για κάποιο χρονικό διάστημα. Ο Τάσος και η Στέλλα θα μείνουν φυσικά πίσω.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ & ΝΤΙΝΑ

Ερωτεύτηκαν με πάθος αλλά η σχέση τους ποτέ δεν βασίστηκε στην ειλικρίνεια και αυτό γιατί εκείνη είναι αστυνομικός, ενώ εκείνος το δεξί χέρι ενός παραβατικού επιχειρηματία. Ετσι, δεν άργησαν να εμφανιστούν σύννεφα πάνω από τη σχέση τους. Πηγές αναφέρουν πως σύντομα η Ντίνα θα μάθει για τις κινήσεις του αγαπημένου της προς όφελος του αφεντικού εκείνου και η σχέση τους, που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες, θα λήξει άδοξα. Δεν είναι ότι δεν το περιμέναμε κιόλας…

ΠΑΝΤΕΛΗΣ & ΑΝΝΑ

Ο Παντελής με την Αννα, όπως και ο παπα-Μιχάλης με την Κατερίνα αποτελούν σταθερές για το χωριό και δεν υπάρχει περίπτωση να κλονιστούν οι σχέσεις τους, ακόμα και αν έρθει τούμπα όλο το νησί. Και μέχρι το τέλος της σεζόν αλλά και σε όλη την επόμενη τρίτη σεζόν της σειράς, οι ήρωες αυτοί μέσα από την γκρίνια, τις παρεξηγήσεις και τους χαριτωμένους τσακωμούς τους, θα συνεχίσουν να πρεσβεύουν το καλό. Και εις άλλα…

*****Τα παραπάνω βίντεο αποτελούν στιγμές των ηρώων κατά τη διάρκεια της σειράς και καμία σχέση δεν έχουν με το θέμα και το φινάλε του Σασμού.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Απαρηγόρητοι Καλλιόπη και Αστέρης! Η κίνηση του Μαθιού που τους σοκάρει

Σασμός Spoiler: Η Βασιλική εξαφανίζεται

Σασμός: Η καθηλωτική ερμηνεία της Εύας Παπαδάκη ως μικρή Καλλιόπη

Πηγή: TV24

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts