Σασμός: O Γεροντιδάκης ξεκίνησε τα γυρίσματα και αυτή είναι η πρώτη φωτό

Σασμός: Στα καινούργια επεισόδια της σειράς θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα, όπως ο Στέλιος Μάινας και ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

Ο τελευταίος μάλιστα, μετά από τη συγκλονιστική του παρουσία στις «Άγριες Μέλισσες» ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα του «Σασμού», όπου θα υποδυθεί έναν αστυνομικό. Μάλιστα, μέσα από τα instastories είδαμε και την πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Γεροντιδάκη από τα γυρίσματα της σειράς.

Όπως θα δείτε ο Γιώργος Γεροντιδάκης ποζάρει μαζί με την Δανάη Παππά και την Νεκταρία Γιαννουδάκη, που υποδύεται την μητέρα της Στέλλας (Ευγενία Σαμαρά).

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του «Σασμού» συνεχίζονται, με σκοπό με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν η δραματική σειρά να επιστρέψει δυναμικά στους δέκτες μας.

Σασμός – Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια

Το τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Alpha τελείωσε αφήνοντας πολλά ερωτηματικά με την οικογένεια Βρουλάκη να θρηνεί βαθιά που έχασε άδικα ένα ακόμη μέλος της. Ο θάνατος του Άγγελου, θα φέρει καταιγιστικές εξελίξεις και θα ανοίξει νέες ιστορίες στον δεύτερο κύκλο της σειράς, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει την προβολή του τον Σεπτέμβριο.

Γιαγιά Ειρήνη και Άσπα δεν αντέχουν τον θάνατο του Άγγελου

Στα νέα επεισόδια της σειράς, η Αργυρώ και η γιαγιά Ειρήνη είναι τα τραγικά πρόσωπα της ιστορίας. Η πρώτη χάνει έναν ακόμη αδελφό και η δεύτερη ένα ακόμη αγαπημένο της πρόσωπο. Οι δυο τους θρηνούν τον χαμό του Άγγελου, που όταν εμφανίστηκε στη ζωή τους τούς έδωσε ελπίδα και δύναμη μιας και ο χαμός του Πετρή τότε τις είχε φέρει σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, τώρα το χτύπημα της μοίρας δεν το αντέχουν και θα τις δούμε να επηρεάζονται από τον θάνατο του γιατρού. Όλοι προσπαθούν να τις στηρίξουν, αλλά είναι αδύνατο. Η Μαρίνα φοβάται πως ο θρήνος που νιώθει η γιαγιά θα καταβάλει την υγεία της και θα επιδεινώσει την κατάστασή της μιας και πια μοιάζει να παραιτείται.

Η απόσταση ανάμεσα σε Αργυρώ και Σταύρο μεγαλώνει

Από την άλλη, η Αργυρώ, από τη στιγμή που επέστρεψε στην Κρήτη, χάνει συνεχώς εκείνους που αγαπάει και παλεύει και για την υγεία της. Ο Σταύρος στέκεται συνεχώς στο πλευρό της, αλλά η απόσταση ανάμεσά τους αντί να μικραίνει μεγαλώνει. Την ίδια ώρα, και η Άσπα θρηνεί τον Άγγελο, ο οποίος ύστερα από μεγάλο διάστημα κατάφερε να την κάνει να έχει όνειρα για τη ζωή της, αφού ο γάμος της με τον Κώστα και η παράνομη σχέση της με τον Στεφανή μόνο δεινά τής έφεραν. Τώρα, χάνοντάς τον, νιώθει μόνη. Ωστόσο, όπως θα δούμε, στέκεται δυνατή και αποφασισμένη προκειμένου να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος του γιατρού και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Η Άσπα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου

Η σύλληψη του Μαθιού για τη δολοφονία του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στο χωριό. Η Άσπα, όμως, αμφιβάλλει πως εκείνος τον σκότωσε. Είναι σχεδόν σίγουρη πως πίσω από το άγριο έγκλημα εναντίον του κρύβεται ο Κώστας. Άλλωστε, λίγο πριν βρεθεί νεκρός ο γιατρός, είχε έναν έντονο καβγά μαζί του στην καντίνα και η Άσπα ξέρει καλά πως ο Κώστας είναι ικανός για όλα. Η Άσπα θέλει να πάρει εκδίκηση και θα καταθέσει όλα όσα ξέρει. Όσα έγιναν ανάμεσα στον πρώην σύζυγό της και τον Άγγελο αλλά και όσα απασχολούσαν τον γιατρό το τελευταίο διάστημα. Έτσι στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει και ο Κώστας δίνοντας ελπίδα στον Μαθιό πως σύντομα θα καταφέρει να αποδείξει πως είναι αθώος..

Δείτε τη φωτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts