Σασμός Spoiler: Έτσι θα κάνει πρόταση γάμου ο Σταύρος στην Αργυρώ! Η αντίδρασή της!

Σασμός Spoiler: Πολύ γρήγορα θα οδηγήσει αυτό το νέο ειδύλλιο που παρακολουθούμε να ξεδιπλώνεται ανάμεσα στον Σταύρο και την Αργυρώ μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σταύρος το παίρνει απόφαση και κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ, στη σειρά Σασμός, αποφασισμένος να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί της. Η εκρηκτική τους γνωριμία στο φαράγγι θα είναι η αρχή για έναν έρωτα θυελλώδη, γεμάτο εντάσεις, με τον Σταύρο να της κάνει σύντομα και το πρώτο του δώρο!

Η Αργυρώ νιώθει την ανάγκη να ακουμπήσει στο πλευρό κάποιου, για να απαλλαχθεί από τον πόνο που την βαραίνει από το παρελθόν, με αποτέλεσμα να πει το μεγάλο ναι. Οι δυο τους σταδιακά θα αρχίσουν να δένονται όλο και περισσότερο, με τη σχέση αυτή να αποτελεί το φάρμακό τους…

Ο Σταύρος προσπαθεί να βάλει τη ζωή του σε τάξη επιτέλους. Ο αδελφός του είναι μπλεγμένος στα σκοτεινά μονοπάτια του τζόγου και θέτει διαρκώς σε κίνδυνο την οικογένεια και την περιουσία τους. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ παλεύει να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό, να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της.

Η παρέα τους θα εξελιχθεί γρήγορα σε μία πολύ ρομαντική ιστορία. Η Αργυρώ θα του μιλήσει για όλα όσα έγιναν στην Κρήτη, με τον Σταύρο να συγκινείται. Είναι αποφασισμένος να την κάνει ευτυχισμένη, να διώξει τη θλίψη από τα μάτια της.

Έτσι, ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Αργυρώ. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, του απαντά το μεγάλο ναι και οι προετοιμασίες ξεκινούν. Τον ίδιο ενθουσιασμό για αυτόν τον γάμο θα δείξει και η Μαρίνα, η οποία παίρνει μία ανάσα ανακούφισης πως η κόρη της θα καταφέρει να αφήσει πίσω της τα τραύματα του παρελθόντος…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts