Σασμός spoiler: Αυτή είναι η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Κλαίρη, το κορίτσι που ερωτεύεται ο Μανώλης!

Στα επόμενα επεισόδια την ερχόμενη εβδομάδα θα δούμε ότι ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης. Την έχει γνωρίσει μέσω των social media και όπως παραδέχτηκε στο προηγούμενο επεισόδιο του Σασμού, δεν την έχει δει ποτέ. Δεν έχει καμία φωτογραφία της, παρ’ όλο που της ζήτησε να του στείλει. Ο Μανώλης όμως δεν νοιάζεται καθόλου για την εξωτερική της εμφάνιση. Έχει γοητευτεί από την εξυπνάδα και τον χαρακτήρα της.

Τον ρόλο της Κλαίρης αναλαμβάνει στα επόμενα επεισόδια η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα Ευθαλία Παπακώστα.

Η Κλαίρη Κονταξάκη είναι η κοπέλα που θα κάνει σχέση ο Μανόλης. Είναι φοιτήτρια στο Φυσικό του Ηρακλείου και είναι τυφλή. Πολύ όμορφη, δυναμική, ακομπλεξάριστη, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, θα είναι η ιδανική σύντροφος για τον συνεσταλμένο Μανόλη.

Η σχέση θα γίνει γρήγορα ουσιαστική. Δύο άνθρωποι με δυσκολία προσαρμογής στον κόσμο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, θα έρθουν κοντά, η Κλαίρη θα δώσει δύναμη και κουράγιο στον Μανόλη και θα τον βοηθήσει στο μέλλον να ξεκινήσει την καριέρα του στα μαθηματικά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts