Σασμός Spoiler: Με ψεύτικο όνομα εμφανίζεται ο νέος αστυνόμος

Σασμός: Την μεγάλη ανατροπή ετοιμάζεται να φέρει ο νέος αστυνόμος στην Κρήτη.
Ο Γιώργος Βιδάλης έρχεται στη σειρά Σασμός με το όνομα “Λευτέρης Ορφανός”. Στόχος του είναι να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, για να περνά απαρατήρητος από τους πρωταγωνιστές.
Ο Λευτέρης έρχεται από τα κεντρικά της Αθήνας, ως μυστικός αστυνόμος. Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, βρίσκεται σε μυστική αποστολή τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη, δίπλα στον Ευθύμη (Δημήτρη Αλεξανδρή).

Παρακολουθεί τις κινήσεις του εγκληματία κι ενημερώνει τους ανωτέρους του. Στόχος του δεν είναι να ξεσκεπάσει μόνο τον Ευθύμη, αλλά και τον συνεργάτη του, με τον οποίο διακινεί εμπόριο όπλων.

Η ψεύτικη ταυτότητα

Ο Λευτέρης θα θελήσει να διερευνήσει και την υπόθεση του Στεφανή. Θα θελήσει να βοηθήσει τον Αντώνη Φραγκιαδάκη, βάζοντας σε κίνδυνο τον ίδιο του τον εαυτό. Αυτό θα τον αναγκάσει να μπλεχτεί με τους πρωταγωνιστές, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύντομα, ο Λευτέρης Ορφανός, ή αλλιώς Γιώργος, θα χάσει τον έλεγχο και θα ερωτευτεί παράφορα τη νεαρή Θοδώρα, στη σειρά Σασμός. Το ειδύλλιο θα ξεκινήσει και ο κίνδυνος για τις ζωές τους θα αυξηθεί. Πώς θα αντιδράσει εκείνη, όταν ανακαλύψει πως ο άνθρωπος αυτός της λέει ψέματα; Όλα ανατρέπονται στη δεύτερη σεζόν!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts