Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Μάνος Παπαγιάννης αποκαλύπτει: «Έχω παρακαλέσει τη Σοφία Παυλίδου…»

Στην εκπομπή Αποκαλυπτικά εμφανίστηκε ο Μάνος Παπαγιάννης μετά την απόφαση που πάρθηκε να απομακρυνθεί από την παράσταση Πετάει-Πετάει. Μετά την δήλωση της Σοφίας Παυλίδου ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί του ξανά μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε μεταξύ τους, η Βάσια Παναγοπούλου αποφάσισε την απομάκρυνση του.

Ο Μάνος Παπαγιάννης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη και ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ δεν μιλούσε πολύ.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έχει παρακαλέσει την Σοφία Παυλίδου να τα βρουν: «Έχω παρακαλέσει επανειλημμένως την άλλη πλευρά να τα βρούμε. Δυστυχώς έβρισκα έναν τοίχο μπροστά μου. Με υποτιμά και σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο αυτό το θέμα. Έχω προσπαθήσει επανειλημμένως να λύσω την κατάσταση. Ήξερε η κυρία Παναγοπούλου ότι προσπαθούσα να το λύσω, για αυτό τόσο καιρό δεν έπαιρνε θέση.

Είμαι και εγώ υπερβολικά μπερδεμένος με αυτήν την ιστορία. Θα δεχόμουν πολύ ευχαρίστως από τη Σοφία Παυλίδου μια δημόσια συγγνώμη για τη διαπόμπευση μου. Έχει πληγεί ανεπανόρθωτα η επαγγελματική μου πορεία. Ανεπανόρθωτα. Πως αλλιώς μπορεί να διορθωθεί αυτή η ιστορία αν δεν υπάρξει μια πράξη μεταμέλειας από την άλλη πλευρά;».

Δείτε περισσότερα στο απόσπασμα που ακολουθεί:

Διάβασε και κάτι που μπορεί να σε ενδιαφέρει:

Κάνε δική σου τη μηχανή Iperespresso Illy που βλέπεις στη φωτογραφία+1 κούτα κάψουλες!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts