ΣΚΑΙ: Εκτός αέρα Φαίη Σκορδά και Νίκος Μουτσινάς – Τι συμβαίνει στο κανάλι

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα με αποτέλεσμα ο ΣΚΑΙ να χρειαστεί να αλλάξει το πρόγραμμα του. Φαίη Σκορδά λοιπόν και Νίκος Μουτσινάς δεν θα βγουν σήμερα Δευτέρα 6/2 στον αέρα του σταθμού.

Οι δυο εκπομπές Πρωινό μας που κανονικά έπρεπε τώρα να βγει στον αέρα, αλλά και το Καλό Μεσημεράκι δεν θα προβληθούν λόγω της κακοκαιρίας αλλά και της έκτακτης επικαιρότητας.

Το πρόγραμμα που μπαίνει στη θέση της Σκορδά στον ΣΚΑΙ

Στη θέση της Φαίης Σκορδά προβάλλονται οι Αταίριαστοι με όλες τις εξελίξεις σχετικά με την Μπάρμπαρα που σφυροκοπά την Ελλάδα.

Αν οι εξελίξεις με τον καιρό καλυτερεύσουν, Σκορδά Μουτσινάς αύριο 6/2 θα εμφανιστούν κανονικά.

Πότε θα χτυπήσει το δεύτερο και το τρίτο κύμα

Χαμός έχει γίνει από χθες 5/2 με την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, η οποία έχει προκαλέσει προβλήματα και καταστροφές ενώ μάλιστα από τα ξημερώματα της Δευτέρας 6/2 τα έντονα καιρικά φαινόμενα εντοπίζονται στα ανατολικά του νομού Αττικής (δείτε εδώ φωτογραφίες από το χιονισμένο Σύνταγμα).

Η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη μέχρι και τα Οινόφυτα παραμένει κλειστή ενώ η Πολιτική Προστασία και η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία τονίζουν πως τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα είναι έντονα τις επόμενες δύο ώρες με το 112 να στέλνει συνεχώς μηνύματα. Την ίδια στιγμή η Τροχαία παρακάλεσε τους πολίτες να ενημερώνονται από την αστυνομία για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα επηρεάσουν τα δρομολόγια των λεωφορείων.

Όπως όλα δείχνουν, το δεύτερο κύμα χιονοπτώσεων θα «χτυπήσει» το πρωί της Δευτέρας και θα επηρεάσει τα βόρεια και υπερβόρεια προάστια και συγκεκριμένα τις περιοχές Μαλακάσα, Σχηματάρι, Διόνυσος, Πεντέλη, Θρακομακεδόνες και Αφίδνες, καθώς και τη βορειοανατολική Αττική, δηλαδή τις περιοχές του Γέρακα, των Γλυκών Νερών και την Παλλήνη. Το τρίτο κύμα χιονοπτώσεων θα κάνει την εμφάνισή του το βράδυ της Δευτέρας, με παροδικές χιονοπτώσεις στη βόρεια και βορειοανατολική, ενώ τα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts