Σκοτεινή θάλασσα spoiler: Η Σμαρώ αντιμέτωπη με τον αρχηγό της τοπικής μαφίας

Σκοτεινή θάλασσα: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/1), παρά τις εξηγήσεις της αστυνομίας, το βίντεο αναζωπυρώνει την αγανάκτηση για την αθώωση του Χρήστου από μερίδα της τοπικής κοινωνίας, με την Όλγα να πρωτοστατεί στις αντιδράσεις. Η Ξένια αποφασίζει πως η οικογένεια πρέπει επιτέλους να περάσει στην αντεπίθεση. Η Σμαρώ, ερευνώντας την εταιρεία διαχείρισης των καμερών ασφαλείας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τον αρχηγό της τοπικής μαφίας, Σάκη Χαροκόπο. Ο Χρήστος κάνει ένα ταξίδι στην Αθήνα, ακολουθώντας ένα νέο στοιχείο σχετικά με την εξαφάνιση της Άννας.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (18/1), μετά το ατύχημα, ο Χρήστος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Τον επισκέπτεται η Ξένια με τον Κωστή και τον πιέζει να αποδεχτεί την πρόταση των Γάλλων. Ο Χρήστος εμμένει στην απόφασή του να κρατήσει το εργαστήριο και να μην πουλήσει την πατέντα του φαρμάκου. Στο μεταξύ, η Σμαρώ αναζητά τον ένοχο για τα κομμένα φρένα του αυτοκινήτου. Επισκέπτεται τον Χρήστο στο νοσοκομείο και εκεί επέρχεται η συμφιλίωση μεταξύ τους. Ο Χρήστος μοιράζεται την υποψία του ότι η Άννα ζει και κρύβεται από όλους. Ο Χρήστος δέχεται επίσης επίσκεψη από τη Ροδιά, η οποία του αποκαλύπτει ένα συγκλονιστικό μυστικό για την Άννα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts