Στη φυλακή η μητέρα πασίγνωστου μοντέλου – Τι συνέβη;

Σε μπελάδες έχει μπει ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη.

Σύμφωνα με το Associated Press, το top model προχώρησε σε συμφωνία με τις ισραηλινές αρχές για μια υπόθεση φοροδιαφυγής και καταδικάστηκε σε εννέα μόλις μήνες κοινοτικής εργασίας.

Η μητέρα της, όμως, η οποία είναι και ατζέντης μοντέλων θα εκτίσει ποινή 16 μηνών, ενώ παράλληλα θα πληρώσουν πρόστιμο 790.000 λίρες επισπρόσθετο ποσό των εκατομμυρίων επιστροφής φόρου που οφείλουν στο Ισραήλ.


Η αρχή έγινε, όταν η Bar Rafaeli προσκόμισε εσφαλμένα φορολογικά στοιχεία με βάση την κύρια κατοικία της κατά την διάρκεια της καριέρας της, αλλά και της χρονικής περιόδου που ήταν σε σχέση με τον Leonardo DiCaprio από το 2006 μέχρι το 2011. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στη χώρα του Ισραήλ, η κατοικία έχει βάση εάν κάποιος περνά την πλειοψηφία ενός ημερολογιακού έτους στην χώρα.

Η Bar Refaeli ισχυρίστηκε πως δεν έμενε πολύ καιρό εκεί όσο εργαζόταν στις αρχές της δεκαετίας του 2000 όμως οι ισραηλινοί εισαγγελείς έχουν άλλη άποψη και την κατηγόρησαν για ψεύτικα φορολογικά στοιχεία.
Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν: «Κατά την σχετική χρονική περίοδο, η Bar ήταν στην ηλικία των 20, εργαζόταν ως διεθνές μοντέλο και δεν ασχολήθηκε με οικονομικά ζητήματα. Σήμερα αναλαμβάνει την ευθύνη για λάθη που έγιναν», Η μητέρα της, Zip Refaeli, κατηγορείται ότι απέτυχε να αποκαλύψει το αληθινό της εισόδημα στην εφορία, κάνοντας φοροδιαφυγή.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Χειροθεσία του Νικόλα Διαμαντή Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία” της Μεγάλης του Χριστού Εκκλησίας από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η χειροθεσία του Νικόλαου Πατέρα σε Άρχοντα Οφφικιάλιο “Ευταξία”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά Λείψανα του Αγίου Νικολάου, στο ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »