Στους Αγίους Τόπους η Άντζελα Γκερέκου – Φωτογραφίες

Η Άντζελα Γκερέκου σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς, ταξίδεψε στα Ιεροσόλυμα και στους Αγίους Τόπους.

Η Άντζελα Γκερέκου ενθουσιάστηκε από το οδοιπορικό και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της: «Ένα οδοιπορικό στους Άγιους Τόπους αν το επιτρέψεις στον εαυτό σου σε γεμίζει με μοναδικά συναισθήματα Πίστης, Αγάπης, Εσωτερικής Γαλήνης….

Είναι ευλογία να πατάς στα βήματα του Χριστού μας, να προσκυνάς τον Πανάγιο Τάφο, τον χώρο του μαρτυρίου, τον τάφο της Παναγίας μας… Να βλέπεις την λίμνη της Γαλιλαίας… Να βρέχεσαι με το νερό του ποταμού Ιορδάνη. Να προσκυνάς στα μοναστήρια της ερήμου του Ιορδάνη.

Στον Άγιο Σάββα.. στον Χοζεβα.. Ατελείωτα προσκυνήματα… στα τόσα θαύματα. Νιώθεις όμως και τον απέραντο θαυμασμό, συγκίνηση και σεβασμό για όλους αυτούς που διαφυλάσσουν τις Θερμοπύλες της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού! Τον Πατριάρχη μας, τους πατέρες.. αλλά και όλους αυτούς τους μοναχούς και ασκητές που κάτω ενίοτε από επικίνδυνες συνθήκες συνεχίζουν με απέραντη πίστη να υπηρετούν με αυταπάρνηση αυτούς τους ευλογημένος τόπους!

Ευχαριστώ τον Πατέρα Ευμένιο και όλη την υπέροχη ομάδα προσκυνητών που μου έδωσαν την ευκαιρία να μοιραστούμε μαζί αλησμόνητες στιγμές!».

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts