Στο νοσοκομείο η Άντζελα Δημητρίου: Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συναυλία της Άντζελας Δημητρίου στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά για τα 40 χρόνια πορείας της ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα υγείας. Φαίνεται βέβαια πως το πρόβλημα ταλαιπωρεί καιρό την τραγουδίστρια αλλά μετά τη συναυλία έπρεπε να μπει στο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα και μια ανάρτησή του στο Facebook, η τραγουδίστρια είχε προγραμματίσει μετά τη συναυλία να υποβληθεί σε επέμβαση επέμβαση πολύποδων στις φωνητικές χορδές.

«Σήμερα η Άντζελα Δημητρίου εισήχθη για επέμβαση πολύποδων στις φωνητικές χορδές. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση!» έγραψε ο δημοσιογράφος.

https://www.facebook.com/nikos.nikolizas/posts/10215584129329920

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως τη μέρα της συναυλίας πριν η τραγουδίστρια ανέβει στη σκηνή προβλήθηκε ένα βίντεο με εξώφυλλα που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια και πλάνα από video clip. Στη συνέχει η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε στη σκηνή τραγουδώντας το «Ουρανέ» με το κοινό να την αποθεώνει.

Εμείς της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts