Στο νοσοκομείο πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός μετά από άσχημο ατύχημα

Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε γνωστός Έλληνας ηθοποιός έπειτα από άσχημο ατύχημα που είχε. Στο πλευρό του βρέθηκε από το πρώτο λεπτό καλός του φίλος που τον βοήθησε στις δύσκολες αυτές στιγμές που βίωσε και τον ανάγκασαν τώρα να κινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην πρώτη σειρά με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Η Ζωή Μας Μια Βόλτα» το 1999. Ακολούθησε η εμφάνισή του, πάλι στο MEGA, στην δραματική σειρά «Αέρινες Σιωπές», ενώ κάποια αργότερα, το 2009, ανέλαβε τον ρόλο του ποιητή Καρυωτάκη, στην ομώνυμη σειρά της ΕΡΤ.

Δύο χρόνια αργότερα, αποφάσισε να μετακομίσει – έμεινε εκεί πέντε χρόνια – στην πρωτεύουσα της Γερμανίας.

«Έφυγα γιατί ήθελα να γνωρίσω καινούργια πράγματα. Χρειαζόμουν ανανέωση. Νέες προκλήσεις. Κάτι καινούργιο να με κινητοποιήσει. Με την επιστροφή μου στην Ελλάδα είδα τη χώρα και τους ανθρώπους αλλαγμένους. Προς το χειρότερο φυσικά. Μιζέρια, οικονομική εξαθλίωση, αλλά και εγωισμός, φθόνος, μοιρολατρία. Στην πορεία κατάλαβα ότι δεν άλλαξε ούτε η χώρα ούτε οι άνθρωποι. Απλά η κρίση έβγαλε στην επιφάνεια τον κρυμμένο εαυτό της χώρας και των ανθρώπων. Το περιτύλιγμα είχε σκιστεί και αποκαλύφθηκε το μίζερο εσωτερικό. Αυτό που κρυβόταν τόσα χρόνια κάτω από τα φρου – φρου και τα αρώματα», είχε πει.

Βέβαια, το τελευταίο διάστημα είχε γυρίσει στην Ελλάδα, όπου συμμετείχε το 2022 σε σειρά τη ΕΡΤ.

«Δούλευα ασταμάτητα πάνω από 20 χρόνια, είχα πήξει και ένιωθα την ανάγκη να φύγω από όλα. Το πώς συνέλαβα την ιδέα έχει πλάκα. Ένα βράδυ είχε έρθει σπίτι μου μια συνάδελφος και φίλη. Βλέπαμε στις ειδήσεις την κρίση που εξελισσόταν ιλιγγιωδώς. Εντελώς στον χαβαλέ αναρωτιόμαστε πού πρέπει να μεταναστεύσουμε. Γύρω στις 3 το πρωί, η φίλη μου έφυγε, εγώ ξάπλωσα και άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα του φευγιού. Γιατί όχι; Γιατί είναι μόνο όνειρο, κουβέντα της πλάκας; Μέτρησα τα υπέρ και τα κατά. Τότε ήμουν 39 χρόνων, είπα, λοιπόν, αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα έχω τις αντοχές να το κάνω ποτέ».

Ο λόγος για τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο όπου στην λεζάντα της φωτογραφίας του που δημοσίευσε στα social media αρκέστηκε να γράψει (λίγες ώρες αργότερα από το ατύχημα κορυφαίου ηθοποιού που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή): «Άντε βρε!!! Μια χαρά μας μπήκε το ’23!!! Ο Χαμ και ο Κλοβ στην πραγματική ζωή!!!!».

Δείτε τον στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts