Στο πάτωμα μπροστά από το τζάκι – Full in love στο σπίτι τους Ήβη Αδάμου & Μιχάλης Κουϊνέλης

Η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουϊνέλης είναι ένα από τα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου, που μετράνε πλέον χρόνια σχέσης και κοινής πορείας, αφού έχουν δημιουργήσει και τη δική τους οικογένεια.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Αλεξανδρούπολη, στην πόλη καταγωγής του τραγουδιστή, καθώς έχουν πάρει την απόφαση, πως θα ήταν καλύτερο το παιδί τους μεγαλώσει σε μία πιο μικρή πόλη.

«Δεν είναι εύκολο να μοιράζομαι τον χρόνο μου μεταξύ Αθήνας και Αλεξανδρούπολης. Όταν κάνεις οικογένεια βάζεις κάποιες προτεραιότητες, βλέπεις και ζυγίζεις τι είναι καλύτερο για το παιδί σου αρχικά και μετά για εσένα και τον άνθρωπό σου, τον άντρα σου. Γίνεται με κόπο, σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες αλλά δεν θα το άλλαζα για κανέναν λόγο. Θα δούμε αν θα μεγαλώσουμε την οικογένειά μας…», είχε η Ήβη Αδάμου για το ενδεχόμενο ενός δευτέρου παιδιού.

Ετσι λοιπόν Ήβη και Μιχάλης περνάνε όμορφες στιγμές στην Αλεξανδρούπολη και φυσικά επισκέπτονται συχνά την Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και για να συναντήσουν αγαπημένους φίλους.

Η Ήβη Αδάμου μαζί με το Μιχάλη Κουϊνέλη στο σπίτι τους

Μέσα από μία νέα ανάρτηση, που έκανε η τραγουδίστρια την Τετάρτη 8/2 στο instagram μας έδειξε, ένα μέρος από το σπίτι, που στεγάζει τον έρωτα της μαζί με τον αγαπημένο της, με τους δύο να ποζάρουν χαμογελαστοί.

Η διαφορά ηλικίας τουΜιχάλης Κουϊνέλης και τηςΉβης Αδάμου

«Βγήκαμε για περιοδεία τότε. Δεν το συζητάμε [σ.σ. για σχέση] γιατί τότε πήγαινε λύκειο, πήγαινε σχολείο. Μετά όταν ήρθε πια να σπουδάσει και ζήτησε τη βοήθεια του φίλου, σαν φίλος πήγα και έδωσα τη βοήθειά μου… γιατί έτσι κάνουν οι φίλοι και μετά εξελίχθηκε και πήγε σε άλλο επίπεδο όλο αυτό», είχε αποκαλύψει ο Stavento σε συνέντευξη του.

«Δεθήκαμε πιο πολύ με τον ερχομό της κόρης μας. Και πριν αγαπιόμασταν, αλλά τώρα φτιάξαμε έναν δεσμό που δεν πρόκειται να σπάσει ποτέ και πάντα θα μας δένει. Ο Μιχάλης είναι βράχος δίπλα μου και τού είμαι ευγνώμων. Είναι πάντα γεμάτος κατανόηση, πρόθυμος να βοηθήσει και να μου σταθεί. Από τότε που κάναμε τη μικρή, είμαστε ακόμα πιο κοντά», είχε δηλώσει η Ήβη Αδάμου.

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου του 1979 άρα είναι 43 ετών, ενώ η Ήβη Αδάμου στις 24 Νοεμβρίου το 1993 δηλαδή είναι 28 ετών.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts