Γιώργος Θεοφάνους: Η δημόσια συγγνώμη του στην Ήβη Αδάμου

Ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από την εκπομπή του «Ένα τραγούδι ακόμα» ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την Ήβη Αδάμου.

O μουσικοσυνθέτης αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στο X-Factor του 2009, που ήταν κριτής και είχε αποφασίσει να μείνει η Νίνη Σερμαντίνι και απέρριψε την Ήβη Αδάμου.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Θεοφάνους μετά από 14 χρόνια της εξήγησε πως σκέφτηκε και τόνισε ότι π μετάνιωσε που δεν της εξήγησε ποτέ.

Ο Γιώργος Θεοφάνους ανέφερε μεταξύ άλλων: «Θέλω να σου πω πριν σου πω την αλήθεια, ένα συγγνώμη, δημόσια. Το συγγνώμη είναι επειδή δεν σου εξήγησα ποτέ γιατί έγινε έτσι. Έπρεπε να σε πιάσω και να σου πω τι έγινε εκείνο το βράδυ. Το παιχνίδι που ανήκε στη δισκογραφική εταιρεία είχε το δικαίωμα να ζητήσει πέραν του νικητή και άλλα άτομα. Υπήρχε ένα χαρτί που έλεγε πώς αν για παράδειγμα ήθελε η Ήβη να μείνει, πρέπει να της γράψω τραγούδια και να πορευτούμε μαζί. Η Νίνη Σερμαντίνι που είναι μια καλή τραγουδίστρια, μόλις είχε έρθει από τη Γεωργία με ένα βρέφος χωρίς να μπορεί να του δώσει ούτε το γάλα του. Ένιωθα πολύ άσχημα για την Νίνη».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts