Στο σφυρί για τρίτη φορά η πολυτελής βίλα του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα

Για τρίτη φορά στο σφυρί βγαίνει η υπερπολυτελής βίλα του Μάρκου Σεφερλή στη Βούλα, ένα σπίτι που είχε αγοραστεί κατά τη διάρκεια του γάμου του με την πρώην σύζυγό του Ελσα Μιχαλακοπούλου.
Το σπίτι αγοράστηκε το 2000 ωστόσο, το 2003 ο γάμος του ζευγαριού έληξε άδοξα. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η περιπέτεια του σπιτιού.

Το πρώην ζευγάρι, προκειμένου να αγοράσει την εν λόγω βίλα, είχε πάρει δάνειο 734.478 ευρώ με δόση 5.500 ευρώ. Οσο το ζευγάρι ήταν μαζί οι δόσεις πληρώνονταν κανονικά, ωστόσο στη συνέχεια το διαζύγιο, όπως φάνηκε, είχε και άλλες επιπτώσεις.

Το 2007 η τράπεζα απέστειλε και στους δυο πρόσκληση αποπληρωμής των οφειλών τους που μέχρι τότε άγγιζαν τα 200.000 ευρώ. Ωστόσο, λύση δεν βρέθηκε και έτσι το ακίνητο κατασχέθηκε και βγήκε σε πλειστηριασμό. Από το 2008 δεν έχει βρεθεί αγοραστής και έτσι το ακίνητο βγαίνει ξανά τώρα, για τρίτη φορά, στο σφυρί.

Όπως σημειώνει το περιοδικό Χάι, το 2006 ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησε έναν δικαστικό αγώνα και στράφηκε εναντίον της πρώην συζύγου του η οποία, όπως υποστήριζε εκείνος, είχε συμπεριληφθεί ως συνιδιοκτήτρια για φοροτεχνικούς λόγους. Με την αγωγή εκείνη ζητούσε τη μεταβίβαση του ποσοστού της.

Σήμερα, το άλλοτε παλάτι που αποτελούσε ένα πραγματικό κόσμημα για την περιοχή, έχει πλέον μετατραπεί σε… ερείπιο. Αρκεί να περάσει κανείς απέξω για να καταλάβει πως τα σημάδια εγκατάλειψης της βίλας είναι πέρα για πέρα εμφανή.

Οι χώροι δεν αποπνέουν πια την ίδια ζωντάνια και παντού επικρατεί η απόλυτη σιωπή. Οι λογαριασμοί στοιβάζονται στην εξώπορτα, ενώ τα χρώματα στους τοίχους και τα παράθυρα έχουν πλέον ξεθωριάσει. Τα μπαλκόνια όπου καθόταν το ζευγάρι και απολάμβανε την θέα προς τη θάλασσα έχουν γεμίσει φύλλα και σκόνη, προκαλώντας ένα θλιβερό συναίσθημα σε όποιον τα κοιτάζει. Από την άλλη ο άλλοτε καταπράσινος κήπος με τα ανθισμένα λουλούδια, μοιάζει σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Οι σωροί από τα ξερά φύλλα και κλαριά έχουν καλύψει την εντυπωσιακή πισίνα, με το όλο οίκημα να μοιάζει ξεχασμένο από τον Θεό.

Το τριώροφο σπίτι των συνολικά 470 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρίσκεται χτισμένο σε οικόπεδο 943 τ.μ., αποτελείται από δυο ορόφους των 105 τ.μ. (πρώτος και δεύτερος όροφος) κι έναν μικρότερο των 64 τ.μ. (τρίτος όροφος), δώμα 11 τ.μ., υπόγεια αποθήκη 6,92 τ.μ., χώρο πάρκινγκ 20 τ.μ. καθώς και διάφορους άλλους βοηθητικούς χώρους, ενώ στον κήπο του υπάρχει πισίνα 40 τ.μ. Επρόκειτο δηλαδή για ένα μικρό παλατάκι που είχε ενθουσιάσει το ζευγάρι από την πρώτη κιόλας στιγμή -πολύ προτού εμφανιστούν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση του- κι έτσι και πήρε τη μεγάλη απόφαση να το αποκτήσει.

* Kάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα. *

 

Πηγή: govastileto.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts