Στο τέλος πάντα, ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει

Λένε ότι στη ζωή για να πετύχει κάτι πρέπει να το μοιράζεσαι με λίγους και καλούς ή ακόμη καλύτερα να μην το μοιράζεσαι καθόλου. Ποτέ δεν ήθελα να το πιστέψω και προσπαθούσα με τις πράξεις μου να αποδείξω πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει αλλά πάντα έπεφτα έξω.

Παρόλα αυτά δεν κατάφερα τόσα χρόνια να σταματήσω να κάνω το ίδιο λάθος, να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους, να τους θεωρώ φίλους μου, δικούς μου και να μοιράζομαι μαζί τους  κάθε μου ιδέα και επόμενο βήμα. Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν πάντα το ίδιο, η αποτυχία.

Όσες φορές (μετρημένες στα δάχτυλα ) κράτησα κάτι για τον εαυτό μου, τόσες φορές κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου. Άργησα λίγο αλλά κατάλαβα ένα πράγμα, είναι λίγοι αυτοί που είναι πραγματικά στο πλευρό μας. Όλοι οι υπόλοιποι, όσο κι αν προσπαθούν να σε πείσουν πως θα έκαναν τα πάντα για να σε βοηθήσουν, πιστέψτε με, στη δύσκολη στιγμή θα έκαναν τα πάντα για να βγουν «λάδι».

Κοιτάξτε δίπλα σας  και βρείτε αυτούς που πραγματικά αξίζουν και θα έβαζαν για πάρτι σας το χέρι στη φωτιά, αυτούς που θα χαρούν με τη χαρά σας και κάντε κι εσείς το ίδιο γι΄αυτούς. Μπορεί να είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν. Αφήστε τους υπόλοιπους να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, να είναι δήθεν και να κοιτούν το συμφέρον τους. Μην ξεχνάτε πως όλοι είναι καλοί μέχρι εκεί που γίνεται η δουλειά τους, όταν πάψουν να σε έχουν ανάγκη, σταματούν δια μαγείας και να σ΄αγαπούν,  αλλά μη σκάτε στο τέλος ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts