Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της Ρίκας Διαλυνά για τον χαμό του συζύγου της- «Δεν τον ερωτεύτηκα ποτέ»

Η ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά ήταν παντρεμένη από το 1983 με τον εφοπλιστή Νίκο Χρυσικόπουλο. Ήταν ένα αγαπημένο ζευγάρι και παρόλο που έζησε με τον άντρα της πολλά χρόνια, τώρα είναι από τις χειρότερες περιόδους της ζωής της. Ο Νίκος Χρυσικόπουλος πέθανε σε ηλικία 100 χρονών. Ήταν ο άντρας της ζωής της και δύσκολα μπορεί να το ξεπεράσει. Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε για τον θάνατό του και πως νιώθει στο περιοδικό Down Town.

“Έφυγε το πρωί της Δευτέρας στα 100 του χρόνια. Μπήκα μέσα στο δωμάτιο, το χέρι του είχε πέσει πάνω στο μαξιλάρι. Άρχισα να ουρλιάζω, ο Νίκος μου ήταν νεκρός. Σήμερα τον είδα στον ύπνο μου. Έδειχνε τόσο ζωντανός. “Νίκο μου, γιατί γύρισες;” τον ρώτησα και μου απάντησε “θέλω να έρθω σε σένα, Ρίκα”. Εκείνη την ώρα ξύπνησα. Είχε διάφορα προβλήματα υγείας άλλα όχι άνοια, όπως γράφτηκε. Οι γιατροί μας έλεγαν τον περασμένο Δεκέμβριο ότι ήταν θέμα ημερών να φύγει. Έζησε περισσότερο. Παρά την επιβαρυμένη υγεία του, δεν έφυγα στιγμή από το κρεβάτι μας. Ήμουν κάθε βράδυ δίπλα του, τον χάιδευα και κοιμόμασταν με τα χέρια ενωμένα. “Πόσο όμορφη είσαι, Ρίκα” μου έλεγε όλη την ώρα. “Μα Νικολή μου, δεν είμαι όμορφη πια το ξέρεις” απαντούσα και τότε τον άκουγα να επαναλαμβάνει “Στα δικά μου μάτια θα’ σαι πάντα όμορφη”. Κάθε φορά αυτή η φράση”

Και συνεχίζει:  “Με ρωτούν αν φοράω μαύρα επειδή έτσι πρέπει. Τίποτα δεν πρέπει. Φοράω μαύρα γιατί μου είναι αδύνατον να δω οποιοδήποτε άλλο χρώμα πάνω μου. Με ρωτάς και εσύ τώρα με τι λόγια τον αποχαιρέτησα. Με τα λόγια της καρδιάς. Νιώθω ευλογημένη που έζησα 36 χρόνια στο πλευρό του Νίκου, μόνο χαρές έχω να θυμάμαι. Πάντα έλεγα ότι προτιμώ να ακολουθώ τους δυνατούς, να μην είμαι εγώ η δυνατή. Ήθελα να είμαι ένα βήμα πιο πίσω από εκείνον, αλλά μου έπιανε το χέρι και με έφερνε μπροστά του. Μου λείπει και αυτή είναι η τελευταία συνέντευξη της ζωής μου. Δεν θέλω να δίνω πια συνεντεύξεις. Το πένθος μου είναι βαρύ και δεν μου επιτρέπεται να βγαίνω στα κανάλια”.

Τέλος η ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει εpωτευτεί ποτέ:“Τον εκτίμησα, τον θαύμασα, τον αγάπησα. Ξέρεις, η αγάπη δεν χάνεται ο έρωτας ναι, αρχίζει από ψηλά και πέφτει χαμηλά. Ο έρωτας δεν κρατάει, εσείς οι νέοι το νομίζετε αυτό. Κατά 99% θα τελειώσει με πολύ μεγάλη δυστυχία και πόνο ή θα καταλήξει σε μια συμβατική ζωή. Η αγάπη είναι άλλο πράγμα.”

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts