Συγκλόνισε το Πρωινό: «Περιμέναμε από ώρα σε ώρα ότι θα μας λέγανε σταμάτησε η καρδιά του ενός μωρού»

Η Τέτα Καμπουρέλη έγινε ξανά γιαγιά. Ο γιος της Τέτας, Παναγιώτης Γκουρούσης και η Τζίνα Αργυράκη απέκτησαν δίδυμα, όμως η Τζίνα είχε μία δύσκολη εγκυμοσύνη και μίλησε για αυτό στο πρωινό!

Η Τζίνα ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη. Μας έτυχε ένα σύνδρομο που συμβαίνει σε ένα 15% των μονοχοριακών κυήσεων… Το ένα τρεφόταν πάρα πολύ εις βάρος του άλλου μωρού…Το ένα μωρό στην 26η εβδομάδα ήταν ένα κιλό και 40 γραμμάρια και το άλλο 400 γραμμάρια. Τελικά πήγαν όλα καλά. Υποβλήθηκα σε λέιζερ και όλα καλά… Περιμέναμε από ώρα σε ώρα ότι θα μας λέγανε σταμάτησε η καρδιά κάποιου μωρού. Έκλαιγα ασταμάτητα, ήμουν σίγουρη ότι έως τελευταία στιγμή κάτι θα πάει στραβά… Μέχρι και την ώρα που γέννησα δεν ήξερα τι θα αντικρύσουμε…»!

Δείτε τι είπε το ζευγάρι και συγκινήθηκε η Τέτα στην κάμερα του Πρωινού: «Πόνεσε πρώτη φορά τόσο η καρδιά μου…», ενώ η ομάδα της Φαίης Σκορδά σοκαρισμένη άκουγε τις δηλώσεις.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts