Τέμπη: Στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε ο αδελφός ενός από τους αγνοούμενους και η Κατερίνα Καινούργιου «έμεινε άφωνη».
Ο Κριστιάν Ρούτσι είπε: «Γνωρίζω ότι ο αδελφός μου είχε πάει στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη για το 3ήμερο για να δει την κοπέλα του και θα γύριζε πίσω για να συνεχίσει τη δουλειά του. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε του είπα να με πάρει τηλέφωνο όταν μπορέσει. Μου είπε εντάξει… κι ακόμα περιμένω το τηλέφωνό του. Πήγε με το αεροπλάνο και απλώς επέλεξε να γυρίσει με το τρένο».
Και πρόσθεσε: «Ήταν μόνος του. Ήταν 22 ετών και σε έναν μήνα γινόταν 23. Γύρω στις 11 το βράδυ επικοινώνησε ο πατέρας μου μαζί του και ουσιαστικά κόπηκε η γραμμή και μετά μαθεύτηκαν τα νέα».
Ακούγοντας αυτή την αποκάλυψη η Κατερίνα Καινούργιου «πάγωσε» και αναφώνησε: «Τι λες τώρα; Στις 11:20 το βράδυ έγινε το μοιραίο. Μπορεί να κόπηκε η γραμμή είτε γιατί μπήκε σε τούνελ, είτε γιατί έγινε το μοιραίο»!
Δείτε το απόσπασμα:
- Συγκλονισμένη η Καινούργιου από την μαρτυρία: «Δεν μπήκε τελευταία στιγμή στο μοιραίο τρένο»
- «Άντε γαμ…»- Πάγωσε η Καινούργιου από τις βωμολοχίες της συνεργάτιδάς της on air
- «Πάγωσε» η Καινούργιου με την ατάκα που άκουσε on air - «Είναι σοκαριστικό»
- Τέμπη - «Φιλάω το χώμα και νομίζω ότι μου μιλάει» - Λύγισε η Καινούργιου με τη μητέρα της Κλαούντια
- «Πάγωσε» η Ράνια Τζίμα στον «αέρα» - Μετά βίας συγκράτησε τα δάκρυά της
- Το άγριο χώσιμο της Καινούργιου: «Δεν μας καταδεχόντουσαν, μας σνόμπαραν, τώρα παίρνουν τηλέφωνο»







