Τέτα Καμπουρέλη: Το εξώφυλλο του ok! και η συγκλονιστική φωτό από την παράσταση «Το Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ»

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες με το περιβόητο εξώφυλλο της Τέτας Καμπουρέλη στο περιοδικό ok!

Η ίδια, έχει συζητηθεί όσο κανείς το τελευταίο διάστημα, όμως, έχει προτιμήσει να μην κάνει δηλώσεις και να φυσικά να μη δίνει συνεντεύξεις.
Και μπορεί πολλοί να θεώρησαν ότι η συνέντευξη στο περιοδικό ok! αλλά και η φωτογράφιση έγινε τώρα, σαφώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Η φωτογράφηση έγινε πριν καιρό στο σπίτι της και σίγουρα η ίδια η Τέτα δεν ήθελε να δημοσιευτεί τώρα που το όνομά της βρίσκεται τόσο έντονα στην επικαιρότητα.

Ωστόσο, η φωτογραφία του εξωφύλλου εντυπωσίασε πραγματικά πάρα πολύ κόσμο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτήθηκαν από πού είναι αυτή η συγκεκριμένη λήψη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει τραβηχτεί για τις ανάγκες της παράστασης «Το ημερολόγιο της Άννας Φρανκ» που είχε ανέβει στο θέατρο Χυτήριο και η κα Καμπουρέλη είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μιας και είχε υποδυθεί την κυρία Βαν Ντάαν και μάλιστα είχε ξεχωρίσει για το ταλέντο και την ερμηνεία της κάνοντας αρκετό κόσμο να «τρίβει τα μάτια του» και να μη μπορεί να πιστέψει ότι η Τέτα Καμπουρέλη έχει ανταποκριθεί με τόση μεγάλη επιτυχία σε αυτό το στοίχημα που η ίδια είχε βάλει με τον εαυτό της αλλά και στο στοίχημα που έβαλαν όσοι την εμπιστεύτηκαν.

Τα κατάφερε και δεν έμεινε εκεί αλλά συνέχισε με συμμετοχές και σε άλλες παραστάσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts