Τέτα Καμπουρέλη: Το πρώτο της βίντεο μετά τη σύλληψη του συζύγου της

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πρόσωπα των ημερών κι αυτό λόγω φυσικά της σύλληψης του συζύγου της ο οποίος κατηγορείται για το ριφιφί των θυρίδων στο Ψυχικό.

Η Τέτα Καμπουρέλη μπορεί να ήταν φειδωλή στις αναρτήσεις της και να πόσταρε μόνο φωτογραφίες και βίντεο για τις ανάγκες του ινστιτούτου το οποίο διατηρεί στο Χαλάνδρι, όμως, σήμερα επέστρεψε και στο Youtube.

Η αισθητικός, η οποία κάθε βδομάδα μοιραζόταν μαζί μας τις γνώσεις της και μας έδινε συμβουλές ομορφιάς μέσα από το κανάλι της στο Youtube, επανήλθε σήμερα με νέο βίντεο, κάτι που σίγουρα δεν περιμέναμε.

Όσο ο σύζυγός της, Βασίλης Γκουρούσης, κρατείται στις φυλακές Τρικάλων, εκείνη δείχνει να συνεχίζει κανονικά τη ζωή της αφού εκτός του ότι συνεχίζει όλες τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, πήγε ακόμη και στο σκοπευτήριο για να κάνει τα προγραμματισμένα της μαθήματα. Εκεί μάλιστα, την απαθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr.

Σήμερα λοιπόν, την είδαμε να «ανεβάζει» και νέο βίντεο στο κανάλι της και μπορείτε να το δείτε εδώ:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »