Τα «όνειρα» του Ερντογάν

Τελευταία λίγο πολύ είναι γνωστές οι πιέσεις που ασκεί η Τουρκία και κατ’επέκταση ο ίδιος ο Ερντογάν αφού πέρα από το καθημερινό πρόβλημα των εναέριων παραβιάσεων, πλέον, οι πιέσεις των παραλογων και εξωφρενικών απαιτήσεων μεταφέρονται ανοιχτά και στο πολιτικό τραπέζι. Προσφάτως εμμέσως πλην σαφώς απαίτησε την Θράκη, νησιά του Αιγαίου και ο παραλογισμός του τον έκανε να φτάσει μέχρι και την… Θεσσαλονίκη.

Είναι γνωστή η πολιτική που ασκεί στο εσωτερικό της Τουρκίας καθώς και ο τρόπος που διαχειρίζεται την συνολική εικόνα της Τουρκίας στην Ευρώπη,  καθώς, πλέον και ο πιο αδαής καταλαβαίνει πως θέλει να επιβάλλει μια φασιστική δημοκρατία στο εσωτερικό και από την άλλη να δημιουργήσει ένα κράτος ισχυρό και ανταγωνιστικό ως προς τις μεγάλες δυνάμεις της Ευρώπης. Σαφώς πίσω από αυτόν κρύβονται κάποιοι που τον στηρίζουν για να «προκαλεί», αυτό όμως που δεν καταλαβαίνει ο ίδιος είναι ότι, ουσιαστικά τον χρησιμοποιούν, και εκεί που αυτός ονειρεύεται Οθωμανική Αυτοκρατορία στο τέλος θα «πέσει» όπως «έπεσαν» και άλλοι άλλωστε!

https://www.youtube.com/watch?v=tVkSZaQcfS4

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts