Τα hot trends της φθινοπωρινής σεζόν στα υποδήματα και πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα!

Ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπας μας! Μερικοί από εμάς ονειρευόμαστε το καλοκαίρι να διαρκέσει λίγο περισσότερο, ενώ άλλοι έχουν ήδη βαρεθεί τις υψηλές θερμοκρασίες και ανυπομονούν για τη φθινοπωρινή εποχή.

Καθώς επιστρέφουμε όλοι από τις καλοκαιρινές διακοπές και ο καιρός αφήνει πίσω τους καύσωνες, η προσοχή μας εστιάζει στη νέα σεζόν, και στο φθινοπωρινό στιλ που αγαπάμε!

Εμείς έχουμε βρει τα trends από τη νέα συλλογή της Wonders Shoes που θα είναι επίκαιρα για περισσότερο καιρό και αξίζει να επενδύσουμε σε αυτά. Πάμε, λοιπόν, να δούμε παρακάτω.

Το brand που επιμένει να δημιουργεί την παραγωγή του εξ’ ολοκλήρου στην Ισπανία, και δεν αλλάζει την ποιότητα που προσφέρει η βασική αρχή του brand «Made with love in Spain», διαθέτει τα υψηλής ποιότητας υποδήματα Wonders Shoes σε 50 χώρες, μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλάδα.
Η συνταγή παραμένει αναλλοίωτη από το 1985, όπου και ιδρύθηκε ο αγαπημένος οίκος υποδηματοποιίας, μέχρι σήμερα και περιλαμβάνει ποιοτική πρώτη ύλη, τεχνογνωσία, έρευνα για άνεση και αγάπη στη λεπτομέρεια. Παπούτσια που θα σας συντροφεύσουν σε όλες σας τις εμφανίσεις και θα σας κάνουν να νιώσετε ξεχωριστές από το πρωί έως το βράδυ.

Την επερχόμενη σεζόν η Ισπανική εταιρία καλεί να αντικαταστήσουμε τις μονόχρωμες μπότες με snake prints και τα κλασσικά αγαπημένα μοκασίνια και oxford με νέες υφές και υφάσματα που κάνουν τη διαφορά.

Δείτε όλη τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Wonders Shoes στη διεύθυνση www.wonders.com.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts