Τηλεθέαση: Η πρεμιέρα του Dancing with the stars απέναντι από Master Chef και Φως στο Τούνελ

Μάχη με πολλά μέτωπα τα βράδια της Παρασκευής για την τηλεθέαση. Οι επιλογές πολλές και οι τηλεθεατές μοιράστηκαν ανάλογα με τη διάθεση. Το Dancing with the Stars 6 έκανε πρεμιέρα με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή και 16 χορευτικά ζευγάρια με πολύ ενδιαφέρον. Το show χορού του ΑΝΤ1 με διάρκεια πάνω από τέσσερις ώρες συνάντησε πολλά εμπόδια στο διάβα του χάνοντας και κερδίζοντας μικρές μάχες.

Στο γενικό σύνολο κράτησε κατά μέσο όρο το 25,2% έχοντας απέναντι στο ξεκίνημα του το MasterChef στο STAR και τη σειρά του Alpha Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και αργότερα το Φως στο Τούνελ. Στο δυναμικό κοινό οι απώλειες ήταν περισσότερες με το Master Chef να έχει κερδίσει ένα σταθερό κοινό ήδη και να βρίσκεται ξεκάθαρα μπροστά καθ’ όλη τη διάρκεια προβολής του και το DWTS6 να συγκεντρώνει 24,3% κατά μέσο όρο, με υψηλότερο τέταρτο το 23:00-23:15 όπου έφτασε το 34,2%. Αργότερα η Αγγελική Νικολούλη παρουσιάζοντας στοιχεία για υποθέσεις που έχουν τραβήξει την προσοχή του κόσμου όπως αυτή της Ειρήνης Λαγούδη και του Μάριου Παπαγεωργίου κόντραρε το Dancing περνώντας σταθερά μπροστά από το show μετά τις 00:15.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

DWTS6 – 25,2%

Φως στο Τούνελ- 22,6%

MasterChef – 19%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 17%

Νότα Μία Βραδιάτικα- 12,4%

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef – 27,2%

DWTS6 – 24,3%

Φως στο Τούνελ- 23,4%

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – 16,6%

Νότα Μία Βραδιάτικα – 12,9%

 

Διαβάστε επίσης:

Master Chef: Αποχώρησε οικειοθελώς η Μάγια με δάκρυα στα μάτια

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts