Τηλεθέαση: Σάρωσε η Αγγελική Νικολούλη με το Φως στο Τούνελ – Τι έκαναν οι άλλες εκπομπές;

Τηλεθέαση: Πρεμιέρα έκανε χθες το βράδυ (14/10) η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της Φως στο Τούνελ μέσα από τη συχνότητα του Mega.

«Καλησπέρα. Να ‘μαστε φίλοι μου όλοι μαζί πάλι εδώ στο Τούνελ με τα φώτα αναμμένα για να φωτίσουμε τα σκοτάδια της κοινωνίας μας, της κοινωνίας που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας. Πριν δούμε τις ιστορίες που θα μας απασχολήσουμε, θα ήθελα να πω σε όλους ένα ευχαριστώ για τα συγκινητικά λόγια σας και τις ευχές. Θα μείνουμε αυτή τη νύχτα σε αυτή την υπόθεση που μας έχει όλους σοκάρει εκεί στα Σεπόλια. Θα δούμε μαρτυρίες και εξελίξεις, με ιδιαίτερη προσοχή και λεπτότητα σε αυτά τα άβουλα θύματα, στα παιδιά» ήταν τα πρώτα λόγια της Μις Μαρπλ της ελληνικής τηλεόρασης η οποία, όπως έδειξαν οι πίνακες τηλεθέασης «σάρωσε» σε τηλεθέαση, φτάνοντας το 25,6% στο γενικό σύνολο.

Στην Prime time τώρα, το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος το οποίο μάλιστα ήταν και το τελευταίο επεισόδιο για το επόμενο διάστημα αφού στη θέση του θα είναι οι Ράδιο Αρβύλα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, εξασφαλίζοντας ποσοστό τηλεθέασης 18,8%.

Ακολούθησε η κωμική σειρά του Mega, Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη ενώ πολύ καλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε και η σταθερή αξία «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που κατέγραψε 15,3% ποσοστό τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό.

Δείτε παρακάτω τον πίνακα τηλεθέασης όπως διαμορφώθηκε για χθες το βράδυ (14/10):

PRIME TIME

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
ANT1ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ18%18.8%
MEGAΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ15.8%17.4%
ALPHAΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ15.3%13.8%
STARASIA EXPRESS13.8%11.6%
MEGACELEBRITY GAME NIGHT12.1%13.5%
ΣΚΑΪΣΤΟΡΓΗ9,6%10,7%
ΕΡΤ 1ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ8,2%9%
OPENΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΚΟΜΑ4,5%5,4%
OPENΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ3,8%4%
ΕΡΤ 1ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ3%4,3%

LATE NIGHT

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
MEGAΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ19.2%25.6%
STARΟΙ 10011%9,5%
ΣΚΑΪLOVE ISLAND6,6%6%
ΕΡΤ 1ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ2,5%4,2%
Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts