Τηλεθέαση: Το κοινό προτιμά τις σειρές

Μπορεί το ριάλιτι μαγειρικής να συγκεντρώνει τα ψηλότερα νούμερα όμως ένα μεγάλο μέρος του κοινού επιλέγει να δει ελληνικές σειρές
ο MasterChef εξακολουθεί να κρατά τα πρωτεία της prime time ζώνης τις μέρες που παίζεται.

Το χθεσινό επεισόδιο μάλιστα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού οι 21 παίκτες που επιλέχθηκαν για πρώτη φορά διαγωνίστηκαν επί ίσοις όροις ενώπιον των τριών κριτών που φαίνεται ότι κρατούν το παιχνίδι στα χέρια τους με τις ατάκες τους.

Το Survivor από την άλλη φαίνεται ότι έχει αλλάξει ρότα με τις κόντρες Ελλήνων και Τούρκων να γίνονται πιο έντονες, αλλά μπορεί κάτι τέτοιο να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού;

Αυτό που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάμε ή να υποτιμούμε είναι ο παράγοντας «μυθοπλασία», αφού ο Alpha με τον Ανδρέα Γεωργίου και το Τατουάζ αλλά και το «Σόι» και τη «Μουρμούρα» «ροκανίζει» την πίτα της τηλεθέασης.

Έτσι για χθες οι αριθμοί είχαν να μας πουν τα εξής:

Νικητής της prime time το Star με 21,3% και ακολούθησε ο Alpha με 20,8% , ο ΣΚΑΪ με 14,6% και ο ΑΝΤ1 με 12,7%
Το πρόγραμμα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στη ζώνη 21:00 με 24:00 ήταν το MasterChef με ποσοστό 26,2 % στο δυναμικό κοινό και ακολουθεί «Το Τατουάζ» με 22,8%, «Το Σόι σου» με 20,3%, «Η Επιστροφή» με 18,6% και τέταρτο το Survivor με 15,5 % .

Δεν πτοούνται από το ξενύχτι οι τηλεθεατές
Το «Ράδιο Αρβύλα» αν και ξεκινάει μετά από ένα τρίωρο Survivor καταφέρνει να κάνει τα υψηλότερα νούμερα (χωρίς ισχυρό αντίπαλο βέβαια) για το κανάλι με 26,2% στο δυναμικό κοινό.

Πρωινές αψιμαχίες
Φαίνεται ότι η παρέμβαση της Εύης Βατίδου έδωσε ένα boost στο «Πρωινό» που με ένα 19,9% είδε τα νούμερά του να ανεβαίνουν σε σχέση με άλλες μέρες και κόντρα στους «Κου Κου» που δείχνουν να έχουν μια πιο νεανική προσέγγιση στο θέμα «πρωινή ψυχαγωγία» (συγκέντρωσαν ένα 15.3%), αλλά και απέναντι στην πιο «ενημερωτική» επιλογή του ΣΚΑΪ και το «Μαζί σου» που για χτες τουλάχιστον δεν είδε τα νούμερά του να ανεβαίνουν πολύ ψηλά (9%).

Διαβάστε επίσης:

Masterchef: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος Μιλά Για Το «Ειδύλλιο» Στο Παιχνίδι

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Υπογραφή σημαντικής συμφωνίας στο Λονδίνο για το χώρο της υγείας μεταξύ Ομίλου Ιατρικού Αθηνών & Imperial College Healthcare

Σε μία πολύ σημαντική σύναψη διεθνούς συμφωνίας προχώρησε ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών ενώνοντας τις δυνάμεις του με το κορυφαίο παγκοσμίως

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »