Την λέω την ηλικία μου…

Όλη η Ελλάδα με κομμένη την ανάσα, περιμένει να μάθει την ηλικία της Βίκυς Χατζηβασιλείου. «Τη λέω την ηλικία μου, αλλά βαριέμαι, με ρωτάνε συνέχεια», απάντησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου σε συνέντευξή της, δηλώνοντας μάλιστα ότι νιώθει πολύ ερωτική.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποτελεί ενός είδους αίνιγμα, αφού το κορμί της είναι απίστευτο και το πρόσωπο της φροντισμένο και «φτιαγμένο», με αποτέλεσμα να μην μπορεί κανένας να πει με ακρίβεια την ηλικία της. Όλες οι νοικοκυρές κάθε μέρα (ναι, άλλη δουλειά δεν είχαν) αναρωτιούνται: «Μωρέ πόσο χρόνων είναι η Χατζηβασιλείου;» Και αν κάποιος καίγεται να μάθει και ψάξει, θα βρει πολλές ηλικίες της. Από 43 έχω δει μέχρι και 52! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γυμνάζεται πολύ, παίζει beach volley και κάθε καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες των παπαράτσι που την απαθανατίζουν με τα μαγιό της. Και δεν κρύβει ότι προσέχει και ότι επιδίδεται σε θεραπείες…..

Στις συνεντεύξεις της δηλώνει ότι νιώθει πολύ ερωτική, αφού έρωτα βάζει σε ό,τι κάνει (chic) και αποκαλύπτει ότι πολλές φορές έχει δεχθεί φλερτ στο δρόμο. Ουάου!!!! Λοιπόν που λέτε, για να λύσουμε αυτό το καυτό θέμα, μία δήλωση του Γιώργου Παπαδάκη παλαιοτέρα που έλεγε ότι πρώην συνεργάτιδά του έχει αλλάξει την ηλικία της, έγινε αφορμή για να αρχίσουν όλοι να ψάχνουν την ηλικία της. Και ναι, μοιάζει ασύλληπτο αν αναλογιστεί κανείς την άψογη εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου… αλλά είναι 52 (γεννημένη το 1964), σύμφωνα με την Wikipedia.

Η ίδια, η οποία ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου, στα γενέθλια σβήνει μόνο ένα κεράκι. Γεννήθηκε λοιπόν στις 9 Φεβρουαρίου του 1964, στο Κιλκίς και ποτέ δεν είχε κάποιο κόμπλεξ να αναφερθεί στον χρόνο που περνάει, γι’ αυτό και η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της, έγραφε: «Είναι υπέροχο να μεγαλώνεις! Αρκεί να μαθαίνεις και να προχωράς… (Ευχαριστώ μαμά γι’ αυτή τη γέννηση)».

img_7380-617x420

Δεν παραλείπει να μας ενημερώνει στα social media για τα χρόνια που περνάνε ακόμα και τις τούρτες που της φέρνουν οι φίλοι της, σε σχήμα πακέτου.

Όταν την ρωτάνε για τις πλαστικές επεμβάσεις εκνευρίζεται, και για την ηλικία της λέει: «Τη λέω αλλά βαριέμαι να με ρωτάνε συνέχεια. Έχω κλείσει τα 40, γεια σας»!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκλεισε τα 52 της χρόνια αλλά δείχνει πολύ μικρότερη, συνεπώς καλά κάνει και ευχαριστεί τη μαμά της όχι μόνο για τη γέννηση αλλά και για το καλό dna που κληρονόμησε!

Υπάρχει πολύς κόσμος που υποστηρίζει ότι αν μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας θέλει να κάνει αυτά που κάνουν οι μικρές, ρεζιλεύεται. Εγώ θα πω, ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

newego_large_t_248161_106600819-1-545x420

 

 

 

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts