«Ο λόγος που δεν προχώρησε αυτό με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί…» – Η Βίκυ Χατζηβασιλείου “έσπασε” τη σιωπή της μετά τη “διάλυση” της συμφωνίας

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, συνάντησε την Βίκυ Χατζηβασιλείου στους δρόμους της Αθήνας και η ίδια παραχώρησε μερικές δηλώσεις της το πρωί της Τετάρτης 22/2, σχετικά με την τηλεοπτική της επιστροφή, η οποία “ναυάγησε”, καθώς η συμφωνία με τον ΑΝΤ1 δεν έκλεισε ποτέ.

«Στη ζωή δεν τα κάνεις όλα για τα χρήματα, ούτε για την προβολή. Υπάρχει και κάτι που λέγεται ταυτότητα. Κι αν αυτό το οποίο καλείσαι να κάνεις δεν έχει μέσα την ταυτότητά σου είναι πιο συνεπές προς τον εαυτό σου και προς το κοινό σου να το αποφύγεις. Εγώ θέλω να συνεχίσω να σας δίνω την θετικότητα, την αισιόδοξη πλευρά της ζωής από τα υπόλοιπα πράγματα που κάνω στη ζωή μου, από τις υπόλοιπες δραστηριότητες και να τα βλέπουμε όλα πιο φωτεινά. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τον ενδιαφέρον», ήταν οι πρώτες της δηλώσεις.

Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την διάλυση της συμφωνίας με τον ΑΝΤ1


Η ίδια, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που την έκανε να απομακρυνθεί και να μη κλείσει συμβόλαιο με το κανάλι, παρόλο που ήταν πολύ κοντά, ενώ εξήγησε πως δεν ήταν δική της επιθυμία να επιστρέψει στο “γυαλί”, αλλά ο συγκεκριμένος σταθμός την επέλεξε.

«Ο λόγος που δεν προχώρησε αυτό με τον ΑΝΤ1 είναι γιατί δεν υπήρξε συναντίληψη στο περιεχόμενο. Εγώ θέλω να δίνω πολύ φως σε αυτό που κάνω και, εάν δεν μπορώ, δεν θέλω να το κάνω», ξεκαθάρισε αρχικά.

«Θέλω να δίνω στους ανθρώπους θετικότητα, θετική αντίληψη, αισιοδοξία για τη ζωή. Αυτό είναι αυτό που κάνω και θέλω να το δώσω και μέσα από έναν πιο δημόσιο λόγο, αν θα γινόταν αυτό», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν ήταν δική μου προσέγγιση. Ο ΑΝΤ1 ήρθε και μου έκανε την πρόταση άρα αν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα, θα ήμουν ευτυχής. Αλλά όλα μια χαρά. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ», είπε κλείνοντας και αποχώρησε.

«Επάνω με περιμένουν αυτή τη στιγμή στοϊκά 35 άτομα να τους διδάξω τεχνικές αυτοβελτίωσης και δεν θέλω να βγω από αυτή την ενέργεια», δήλωσε στο τέλος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts