Το δέρμα είναι ο καθρέπτης του σώματος μας

Το δέρμα είναι ο καθρέπτης του σώματος μας, αφού αντικατοπτρίζει όχι μόνο την σωματική αλλά και την ψυχική μας ισορροπία.

Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα με μεγάλη αγάπη στην κλασσική δερματολογία αλλά και γνώμονα πρώτα τη διασφάλιση της σωματικής υγείας του ασθενούς, παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες ομορφιάς.

Η ιατρός δερματολόγος, αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα, το 2001, έλαβε το πτυχίο της Ιατρικής Σχολής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Καλαβρύτων όπου συμμετείχε ενεργά στην λειτουργία του Διαβητολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στη μελέτη των δερματολογικών εκδηλώσεων των διαβητικών ασθενών. Κατόπιν, από το 2004 εώς το 2006, εκπαιδεύτηκε στη Δερματολογική κλινική του Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής όπου συμμετείχε καθημερινά στη λειτουργία των εξωτερικών ιατρείων της Κλινικής με πληθώρα ασθενών καθώς και μεγάλη ποικιλία περιστατικών.

Τον Αύγουστο του 2009 έλαβε τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας, αφού ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Κλινική του Νοσοκομείου Πατρών. Επίσης εκπαιδεύτηκε στην Παιδιατρική Δερματολογία, στην Ιστοπαθολογία δέρματος, Ανοσοδερματολογία καθώς και στη λήψη βιοψιών δέρματος και Δερματοχειρουργική.

Η ιατρός δερματολόγος, αφροδισιολόγος Αναστασία Τζούμα εξειδικεύτηκε στην εφαρμογή laser (Alexandrite, Nd yag) καθώς και άλλων τεχνολογιών όπως ραδιοσυχνότητες και υπέρηχοι. Είναι πιστοποιημένη Δερματολόγος για τις υπηρεσίες Fraxel Restore, από την Solta Medical San Francisco, California.

Στη συνέχεια, μετεκπαιδεύτηκε στις θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου στη Νέα Υόρκη στο Esthetic Skin Institute καθώς και εξειδικευμένων θεραπειών με χρήση υαλουρονικού γύρω από το στόμα και τα μάτια στο Παρίσι, Q Med Academy.

Το Νοέμβριο του 2013 παρακολούθησε με επιτυχία το Master course – Fillers Restylane στο Royal College of surgeons, του Λονδίνου.

Τον Μάιο του 2015 παρακολούθησε το Masterclass – Shaping the facial oval in Galderma Aesthetic Academy στην Ζυρίχη και ένα χρόνο αργότερα τις νέες εξελίξεις σε ότι αφορά τις νέες τεχνικές διόρθωσης του περιγράμματος του προσώπου, – restore, enhance the facial oval στην Galderma Aesthetic Academy, στην Ζυρίχη.

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα έχει εκπαιδευτεί στην εφαρμογή νημάτων PDO και COG σε πρόσωπο και σώμα στο Skin esthetic institute στο Fort Lauderdalle στην Φλόριντα των Η.Π.Α.

Επίσης έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στη δερματοσκόπηση και χαρτογράφηση σπίλων και μελανώματος με το νέο σύστημα Dermoscope Dynamic της Γερμανικής εταιρείας Fotofinder. Είναι από τις ελάχιστες πιστοποιημένες δερματολόγους για την εφαρμογή νημάτων APTOS Visage, Thread 2G, Needle 2G καθώς και Aptos Body κατόπιν εκπαιδεύσεως της από τον Dr George Tschemyanov , certified plastic surgeon, MD, PhD πιστοποιημένο coach της εταιρείας Aptos.

https://www.tzouma.gr/el/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts