Το λαμπερό launch party του BAPTISTA Magazine!

Λίγες μέρες πριν την έλευση του 2022, το BAPTISTA Magazine, το νέο έντυπο δημιούργημα του didee.gr, διοργάνωσε το launch party του και συστήθηκε για πρώτη φορά επίσημα στο κοινό. 

Την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα στον εξωτερικό χώρο του Athénée, επί της στολισμένης οδού Βουκουρεστίου, φίλοι και αναγνώστες του didee.gr, συνεργάτες και influencers τίμησαν με την παρουσία τους την ομάδα του νέου BAPTISTA καθώς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Κωνσταντίνου Δανού, εκδότη και Managing Director των Baptista Magazine και didee.gr. 

Ένα διασκεδαστικό outdoor gathering με εκλεπτυσμένα cocktails Schweppes, εορταστική μουσική, μοναδικές γευστικές επιλογές από finger foods της ομάδας του Athénée καθώς και μοναδικές γλυκόπικρες μαύρες τρούφες των Fresh Patisseries, ολοκλήρωσαν την πρώτη εμπειρία σύστασης του νέου Baptista με το κοινό της πόλης. 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το πρώτο τεύχος του νέου BAPTISTA και να ταξιδέψουν μέσα από τις σελίδες του σε ένα κόσμο υψηλής αισθητικής με θέματα που αφορούν τις τέχνες, τη μόδα, τη γαστρονομία, τις νέες τάσεις, το design, τα ταξίδια και τις ιδιαίτερες προσωπικότητες της Αθήνας που μας εμπνέουν με την καινοτομία και εξέλιξή τους.  

Τα λουλούδια που στόλισαν τα κεντρικά τραπέζια του launch event και η διακόσμηση ήταν ευγενική χορηγία της Yperalfeia Flower Boutique (Κειριάδων 49, Αθήνα).

??????????

Λίγα λόγια για το BAPTISTA Magazine

Με μια σύγχρονη ματιά πάνω στις τέχνες, τη μόδα, τη γαστρονομία, τις νέες τάσεις, το design και τις μοναδικές προσωπικότητες της πόλης, το νέο BAPTISTA magazine, το πρώτο έντυπο δημιούργημα του didee.gr, αναδύθηκε πριν από λίγες μέρες στον περιοδικό τύπο. 

Ακολουθώντας τα δημιουργικά βήματα του didee.gr κι απαρτιζόμενο από μία ομάδα new age αλλά και αναγνωρισμένων φωτογράφων, ταλαντούχων συντακτών και σημαντικών contributors, το νέο BAPTISTA φιλοδοξεί να επικαιροποιήσει την έννοια της καλαισθησίας, γιορτάζοντας τη δημιουργία, την καινοτομία, τη ζωή, σε κάθε της πτυχή και σε κάθε αφορμή.

Το νέο BAPTISTA θα κυκλοφορεί 4 φορές τον χρόνο και θα είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα. 

Instagram: https://www.instagram.com/baptista_magazine/ 

Ανακαλύψτε το πρώτο τεύχος του BAPTISTA online: https://issuu.com/baptista_magazine/docs/01issue-baptista-issuu_2_

Διαβάστε περισσότερα και μείνετε συντονισμένοι στο didee.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts