Το μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ»

H κα Τίμη Μπακατσέλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ολοκληρώνοντας τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση τιμήθηκε με έπαινο από το Υπουργείο Παιδείας και σπούδασε Μηχανολογία. Σήμερα, είναι επίτιμη πρόξενος της Βραζιλίας στη Θεσσαλονίκη και σύζυγος του κου Αλέξανδρου Μπακατσέλου.

Με την πάροδο των χρόνων, η κα Τίμη Μπακατσέλου απέκτησε μεγάλη κοινωνική δραστηριότητα και έχει αποτελέσει και συνεχίζει να αποτελεί μέλος πολλών φιλανθρωπικών και πολιτιστικών σωματείων όπως: του Συλλόγου Φίλων της Σχολής Κωφαλάλων, του Ασύλου του Παιδιού, της Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών, του Συλλόγου Φίλων Μουσικής, του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πανοράματος, του Ροταριανού Ομίλου Ανατολικής Θεσσαλονίκης, της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας Αναπήρων Παιδιών, του Ομίλου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης ως επίτιμο μέλος και του Δ.Σ. του Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου».

Ως Πρόεδρος του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», η κα Τίμη Μπακατσέλου, αναλαμβάνει την οργάνωση πολλών πολιτιστικών εκδηλώσεων προσφέροντας στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να παραστούν σε πληθώρα καλλιτεχνικών εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς, όπως η συναυλία του τενόρου Λουτσιάνο Παβαρότι που έλαβε χώρα τον Ιούνιο του 2004 παρουσία 5.000 θεατών, καθώς και πολλές συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Έχει διοργανώσει επίσης έκθεση στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης με θέμα την Όπερα καθώς και πολλές άλλες πολιτιστικές ενέργειες.

Η πρόεδρος του συλλόγου έχει τιμηθεί με το Χρυσό μετάλλιο από την επιτροπή βραβεύσεων των Ροταριανών Ομίλων Θεσσαλονίκης, για την πολύπλευρη κοινωνικής της προσφορά, και αναγνωρίζεται ως η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που κατάφερε να αποσπάσει το βραβείο Paul Harris Fellow του Διεθνούς Ρόταρυ.

Στα αξιοσημείωτα της κοινωνικής δραστηριότητάς της, η κα Τίμη Μπακατσέλου κλήθηκε στην κατ’ ιδίαν συνάντηση, κατά την επίσκεψη του Προέδρου Κλίντον και της συζύγου του, κας Χίλαρυ Κλίτον, πρώην γερουσιαστού των ΗΠΑ, εκπροσωπώντας τη Βόρεια Ελλάδα.

Μήνυμα της Προέδρου του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ».

«Αγαπητά μέλη και φίλοι της «ΣΤΟΡΓΗΣ», εθελοντές συνεργάτες και υποστηρικτές του Συλλόγου μας, με την λειτουργία του Ξενώνα Φιλοξενίας, που αποτελεί το δεύτερο μεγάλο έργο κοινωνικής προσφοράς του Συλλόγου φίλων των καρκινοπαθών παιδιών «ΣΤΟΡΓΗ», προσφέρουμε με περίσσευμα αγάπης μια στοργική αγκαλιά φιλοξενίας στα ασθενή παιδάκια και τις οικογένειές τους, που κάνουν τη θεραπεία τους στα παιδοογκολογικά νοσοκομεία της πόλης.

Θεωρώντας σαν κύριο στόχο την εθελοντική προσφορά και τη συνεχή ανάπτυξη φιλαλληλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε όλες τις κοινωνικές βαθμίδες και ειδικότερα σε αυτές που έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρές αλλά ευτυχώς πλέον ιάσιμες σε μεγάλο ποσοστό ασθένειες, βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στοργής και συναισθηματικής υποστήριξης στη θεραπεία των καρκινοπαθών παιδιών.

Ευελπιστούμε και παλεύουμε, να συμβάλλουμε ουσιαστικά όχι μόνο στην ιατρική αντιμετώπιση του καρκίνου, αλλά και στη εξάλειψη των ψυχολογικών προβλημάτων που προκαλεί, για αυτό και σας ζητούμε να συνεχίσετε να είστε κοντά μας και να μας ενδυναμώνετε με την αγάπη και την ποικιλότροπη υποστήριξη σας στις δύσκολες μέρες του Covid-19 που διανύουμε».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts