Το concept store Graffito άνοιξε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις του ιδιαίτερου shopping!

Καταφέραμε , όλο αυτό το διάστημα του lockdown, να αντέξουμε χωρίς να επισκεφθούμε τα αγαπημένα μας καταστήματα. Ευτυχώς, είχαμε την δυνατότητα των διαδικτυακών αγορών αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την άμεση επαφή με τον χώρο και την επικοινωνία με τους μαγαζάτορες. Ευτυχώς, από την Δευτέρα 5 Απριλίου με την χαλάρωση των μέτρων, μπορούμε να γυρίσουμε στην αγαπημένη μας συνήθεια και να επισκεφθούμε τα καταστήματα που μας έλειπαν τόσο καιρό!

Φυσικά, ένα από τα μαγαζιά- στολίδια του κέντρου της Αθήνας, που μας έλειψαν πολύ την περίοδο του lockdown είναι και το concept store Graffito. Το μοναδικό αυτό μαγαζί, μετά από μια μεγάλη απουσία, άνοιξε ξανά τις πόρτες του και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους αγαπημένους του πελάτες και επισκέπτες, τηρώντας με αυστηρότητα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store της Αθήνας που έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού, στον χώρο του shopping, στην πόλη μας. Με την ιδιαίτερη αισθητική του και το μεράκι των ιδιοκτητών του, ξεπερνάει ακόμα και τις πιο δύσκολες συνθήκες, και είναι δυναμικά παρόν για να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα υψηλής αισθητικής και την εμπειρία του shopping σε όσους αγαπούν τις ξεχωριστές αγορές.

Με την κοσμοπολίτικη, μποέμ και εξωτική, ταυτόχρονα, αισθητική του αποτελεί μια μοναδική εμπειρία που δεν μπορεί να συγκριθεί με τις αγορές σε απλά καταστήματα. Στη Σόλωνος 34, στο Κολωνάκι συνυπάρχουν και συνδιαλέγονται αρμονικά αντικείμενα από την προσωπική συλλογή του ιδιοκτήτη που αποπνέουν χαρακτήρα και στυλ, τέχνη και μόδα, interior design και καλό φαγητό. Σε αυτά τα 450 τ.μ πραγματοποιείται ένα ταξίδι σε ονειρικούς προορισμούς, δημιουργώντας την απόλυτη shopping εμπειρία.

 Σε αυτό το μοναδικό κατάστημα, ο καθένας μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς επιθυμεί και ταιριάζει στο στυλ  και στην καθημερινότητά του. Από αξεσουάρ μέχρι είδη σπιτιού, κομψά και άνετα έπιπλα, διακοσμητικά αντικείμενα και δώρα, ακόμη και είδη για κατοικίδια, όλα αντικατοπτρίζουν στη φιλοσοφία τους μία urban αισθητική που προσαρμόζεται ιδανικά με τη σύγχρονη αστική ζωή και όλα αυτά σε προσιτές τιμές. 

Το Graffito δεν είναι απλώς άλλο ένα κατάστημα αλλά η έμπρακτη εφαρμογή μίας ολόκληρης φιλοσοφίας γύρω από το shopping και συνολικά τον τρόπο ζωής και αξίζει να το επισκεφθείτε για να ζήσετε αυτή την μοναδική εμπειρία!

Φυσικά εκτός από το φυσικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε και τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες μέσω του e-shop του Graffito και να αντλήσετε έμπνευση από το site και τις επίσημες σελίδες του μαγαζιού σε Facebook και Instagram.

Facebook: https://www.facebook.com/graffito.gr/

Instagram: https://www.instagram.com/graffitoathens/

Site: www.graffito.gr

E-shop: https://eshop.graffito.gr/

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts