Φθινοπωρινά vibes: 10 ιδέες και προτάσεις για διακόσμηση από το Graffito!

Ας φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα που θα μας ζεστάνει κυριολεκτικά και μεταφορικά. Τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα μπορεί να είναι μακριά από την ψυχολογία που έχουμε τώρα, αλλά πολύ κοντά ημερολογιακά. Το φθινόπωρο είναι η κατ΄εξοχήν εποχή ανθοφορίας μερικών από τα πιο εντυπωσιακά και με έντονες αποχρώσεις καλλωπιστικά είδη που μπορούν πραγματικά πανεύκολα να ομορφύνουν κάθε χώρο του σπιτιού.

Ακολουθώντας τις συμβουλές του Graffito θα δημιουργήσουμε την πιο ζεστή ατμόσφαιρα με έπιπλα, προϊόντα για το μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα αλλά και με επιλογές ανάμεσα σε διακοσμητικά αντικείμενα και αξεσουάρ σε γήινους χρωματισμούς.

1. Ένα μικρό διακοσμητικό από ξύλο στην κεντρική πόρτα του σπιτιού θα δημιουργήσει τη φθινοπωρινή πινακίδα της εισόδου σας.

2. Χρησιμοποιήστε φθινοπωρινά στεφάνια εσωτερικής και εξωτερικής διακόσμησης.

3. Διακοσμήστε το coffee table του σαλονιού με κεριά και ρεσώ.

4. Χρησιμοποιήστε rustic διακοσμητικά και έπιπλα.

5. Ένας ξύλινος δίσκος για χαλαρωτικά πρωινά και απογεύματα στο κρεβάτι.

6. Σήμα κατατεθέν του φθινοπώρου είναι η κολοκύθα.

7. Δημιουργήστε την ιδανική φθινοπωρινή ατμόσφαιρα με το άρωμα κανέλας.

8. Ανανεώστε τα διακοσμητικά της τραπεζαρίας με ένα rustic μπολ για σοκολατάκια.

9. Χρησιμοποιήστε απαλά ριχτάρια για το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα σε γήινες αποχρώσεις.

10. Επιλέξτε μεγάλου μεγέθους υγιή φυτά σε διάφορες αποχρώσεις και τοποθετείστε τα μέσα σε μεταλλικά κασπώ ή όμορφα καλάθια.

Το Graffito είναι το πρώτο concept store που λειτούργησε στην Αθήνα και έφερε τη φιλοσοφία του εξωτερικού στον χώρο του shopping στην πόλη μας. Δεν σταματά να μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις θεματικές και αντικείμενα που μας συστήνει απ’ όλο τον κόσμο. Η συλλογή του απαρτίζεται από ένδυση και περιποίηση μέχρι έπιπλα και διακοσμητικά χώρου.

Φέτος το φθινόπωρο ξεκινάει από το Graffito Concept Store στο Κολωνάκι (Σόλωνος 34). Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.graffito.gr για περισσότερες ιδέες και λύσεις.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts