Τριαντάφυλλος: «Νίκο,νομίζω ότι θα…» – Τα “καρφιά” στον Μουτσινά για τους παίκτες του Survivor

Το πρωί της Παρακευής (24/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» προβλήθηκαν οι δηλώσεις των διαγωνιζόμενων του J2US.Μέσα σε αυτά είναι και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος θέλησε για ακόμη μια φορά να ρίξει την μπηχτή του για τους παίκτες του survivor all star.

Επιπλέον, ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε ξανά για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως ίσως και να πάει καλεσμένος στην ψυχαγωγική εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι“.

Οι δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για τον Νίκο Μουτσινά και όχι μόνο


«Να μας κοιτάξει καλά ο Alpha και να μας δώσει μια μεσημεριανή εκπομπή και θα τρέμει ο Μουτσινάς. Τι ώρα βγαίνει ο Μουτσινάς; Στις 15:00; Εμείς θα βγαίνουμε 15:05. Εγώ τον Νίκο τον βλέπω, άσχετα αν δεν έχουμε και τις πιο ωραίες σχέσεις, τον ακολουθώ στο Instagram», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Όταν ο Τριαντάφυλλος είδε ότι ο Νίκος Μουτσινάς τον ακολουθεί στο Instagram, είπε: «Μουτσινά, νομίζω ότι μετά από αυτό θα γυρίσω τη μπιφτέκα και κάποια στιγμή μπορεί να έρθω καλεσμένος».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Τριαντάφυλλος σε πρόσφατη συνέντευξη του αναφέρθηκε στο survivor all star και πιο συγκεκριμένα, στο ξέσπασμα που είχε η Ελευθερία Ελευθερίου κατά του Μάριου Πρίαμου και αποκάλυψε τι της είχε πει λίγο πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο.

«Η Ελευθερία Ελευθερίου είπε σκληρά λόγια στον Μάριο. Νομίζω η Ελευθερία το έδωσε όλο από την αρχή. Έπρεπε να περιμένει λίγο. Έπρεπε να το πάει σιγά σιγά. Δεν πας να αναστατώσεις την ομάδα σου από την πρώτη μέρα. Τους πιάνεις και τους λες ότι έχεις ένα πρόβλημα προσωπικό, δε θες να αναστατώσεις την ομάδα και ότι το αφήνεις και πας να παίξεις και μετά θα μιλήσεις με αυτόν που πρέπει.

Εγώ είχα μιλήσει με την Ελευθερία πριν φύγει, ήταν στεναχωρημένη και της είχα πει ότι να είναι λίγο ήρεμη, να μη δώσει από την αρχή τον θυμό που έχει λόγω όσων έγιναν. Το Survivor για να είμαστε ειλικρινείς, έγιναν οικογενειακές ιστορίες» δήλωσε.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts