Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Αυτός είναι ο Έλληνας που τραυματίστηκε στο μακελειό

Ένας 35χρονος Έλληνας με το όνομα Αντόνιο Φίλης, ο οποίος ζει στο Λονδίνο από το 2011 ήταν μεταξύ των ανθρώπων που τραυματίστηκαν από τους τζιχαντιστές μακελάρηδες του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι αιματοκύλησαν το Λονδίνο αργά το βράδυ του Σαββάτου (03/06/2017), σκοτώνοντας συνολικά επτά άτομα και τραυματίζοντας τουλάχιστον 48.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το LamiaReport.gr, o 35χρονος Αντόνιο έχει καταγωγή από τη Λαμία, ενώ η μητέρα του είναι Ιταλίδα. Έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος τροφίμων και εργάζεται σε μια εταιρεία στο Λονδίνο.

Μιλώντας νωρίτερα τη Δευτέρα (05/06/2017) στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στο Λονδίνο, Αλέξης Γεωργιάδης, δήλωσε σχετικά: «Χθες το βράδυ, μας ενημέρωσαν επίσημα οι Βρετανικές Αρχές ότι μεταξύ των τραυματιών υπάρχει ένας Έλληνας. Μας είπαν ότι έχει τραύματα στο κεφάλι, ότι έχει μαχαιρωθεί στο συκώτι του, αλλά ότι έχει εγχειριστεί και είναι σε σταθερή κατάσταση εκτός κινδύνου».

Και πρόσθεσε: «Ο κ. Πρέσβης μίλησε ήδη μαζί του. Ο ίδιος ζήτησε να ενημερωθεί και η Πρεσβεία γι’ αυτό επικοινωνήσαμε μαζί του, οπότε εικάζω ότι αφού είναι σε κατάσταση να έχει επικοινωνία και έχει διαφύγει τον κίνδυνο, θα έχει επικοινωνήσει και με την οικογένειά του».

«Είναι ένας νέος άνθρωπος μας είπαν, βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2011 και ήταν σε ένα από τα μπαρ της περιοχής του Μπόροου μάρκετ», επισήμανε – μεταξύ άλλων – ο κ. Γεωργιάδης.

 

 

Πηγή

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts