Όλα όσα είπε ο Λιάγκας για τις πρώτες γιορτές μετά το χωρισμό

Χθες είδαμε το Rising Star και περιμέναμε πως ο Γιώργος Λιάγκας κάτι θα αναφέρει για τις πρώτες γιορτές που πέρασε μετά το χωρισμό του από τη Φαίη Σκορδά.  Μπορεί να χώρισαν αλλά ο Γιώργος και η Φαίη διατηρούν άψογες σχέσεις για τα δυο αγγελούδια που απέκτησαν μέσα στο γάμο τους. Αυτό είναι άλλωστε και το σωστό και το πρέπον. Αυτές οι γιορτές ήταν οι πρώτες μετά τον χωρισμό τους. Πώς πέρασαν όμως χώρια;

Η παρουσιάστρια, όπως μας ανακοίνωσε και η ίδια μέσα από το Πρωινό, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά βρέθηκε στη γενέτειρά της, το Κιλκίς με τα παιδιά προκειμένου να περάσει τις μέρες αυτές με τους δικούς της ανθρώπους, ενώ ο Γιώργος παρόλο που έμεινε στην Αθήνα τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά επέλεξε να ταξιδέψει με τον φίλο του Θέμη Γεωργαντά στο Λονδίνο. Στην έναρξη του πρώτου live του Rising Star ο Γιώργος ρώτησε τους κριτές πώς τα πέρασαν στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν και όταν τον ρώτησαν για τον ίδιο, εκείνος ανέφερε για τον εαυτό του: «δόξα τω Θεώ, ωραία πέρασα, ναι. Εκτός Ελλάδος. Ωραία ήταν! Μια χαρά, πολύ καλά. Κι εδώ καλά είναι όμως. Μια χαρά είμαστε κι εμείς»!

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts