Φιλανθρωπική εκδήλωση του Lifeline Hellas για την υποστήριξη των Μονάδων Νεογνών των Κρατικών Νοσοκομείων

Ο ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas πραγματοποίησε φιλανθρωπικό δείπνο στο Saint George Lycabettus με αφορμή το διεθνές βραβείο που έλαβε το ξενοδοχείο για την καλύτερη θέα της Ευρώπης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα των ΑΒΥ Πρίγκιπα Αλέξανδρου και Πριγκίπισσας  Αικατερίνης με σκοπό την στήριξη των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Νεογνών των κρατικών νοσοκομείων.

Στην ομιλία της η Πριγκίπισσα Αικατερίνη συγκίνησε τους παρευρισκομένους με την αναφορά της στην αξία της φιλανθρωπίας και τόνισε ότι ο σκοπός, η επιτυχία και η ευτυχία της ζωής είναι η προσφορά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Η κα Έμη Τρίκαρδου μας μίλησε για την σύνδεση της υπέροχης και βραβευμένης πανευρωπαϊκά, πλέον θέας του St. George Lycabettus με την υπεροχή των ανθρώπων που βλέπουν τον “κόσμο” μέσα  από την προσφορά. Η κα Ειρήνη Βασιλοπούλου καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και εντυπωσίασε με τη ζεστή φιλοξενία της.

Ρόη Κωνσταντά, Πριγκίπισσα Αικατερίνη

Η κα Όλγα Κεφαλογιάννη εκθείασε το έργο του Lifeline Hellas το οποίο παρακολουθεί από την ίδρυση του και επεσήμανε πόσο σημαντικό από τουριστικής άποψης είναι για την χώρα μας το βραβείο του St. George Lycabettus.

Οι παρευρισκόμενοι απήλαυσαν την μοναδική διακόσμηση της κας Έμης Τρικάρδου με την εταιρεία της Artemide η οποία είχε και την επιμέλεια της εκδήλωσης. Επίσης έλαβαν υπέροχα δώρα από την Estee Lauder. Ο τενόρος Ευάγγελος Γιαμούρης μάγεψε τους παρευρισκομένους με την ερμηνεία του.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες AS Marine, Medical Anti-Aging Center, Artemide, Beat be spoke events & services, Βίκος, Evritos, Estee Lauder, Domaine Glinavos.

Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν o γιος της Πριγκίπισσας Αικατερίνης, David Andrews μαζί με τη σύζυγο του Δρ. Άντζι Μαργαρίτη και την  μητέρα της Δρ. Φανή Μαργαρίτη, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο κος Γιάννης Σαχίνης, η Δρ. Φώφη Καμποσιώρα, η Δρ. Πεσκέση, η κα Ρόη Κωνσταντά, καθώς και ο επίτιμος Πρόεδρος του σωματείου κος Ιωάννης Τρίκαρδος.

Επίσης παρευρέθησαν η σύζυγος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Σίσσυ Παυλοπούλου, η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας στις ΗΠΑ Mrs. Deborah L. Wince – Smith, o υποστράτηγος Νικόλαος Χιόνης, η κα Αλεξία Στέλλα Μάντζαρη με την μητέρα της Νένα Παπαμανωλοπούλου, η τέως υπουργός τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη, η κα Γέλη Αγγελοπούλου, η κα Λούση Θεοδωροπούλου, ο Δρ. Κωνσταντίνος Πάντος, ο κος και  κα Θεόδωρου Θεοδωρόπουλου, η κα Κυριακή Τσοπελογιάννη, ο κος Χάρης Τσιμόγιαννης, η κα Αγγελική Αγγελίδη Στασινοπούλου, ο κος Νικόλας Καραγκιαούρης, η κα Aurette Arkas, ο κος και κα Μαρμαρίδη, η κα Ναλίτα Καρρέρ, η κα Νίκη Παξιμαδάκη, η κα Κατερίνα Γκαμηλιάρη, η κα Μαρία Ψηφή και πολλοί άλλοι.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts