Φοίβος: Ο λόγος που δεν έγραψε ποτέ τραγούδι για τη Βίσση και άγνωστες ιστορίες πίσω από τα κομμάτια του!

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε στη Ναταλία Γερμανού ο Φοίβος σε μία σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι από την παρέα τους έλειπε η Ναταλία Αργυράκη που πάντα είναι παρούσα στις συνεντεύξεις που παίρνει από τους καλεσμένους καθώς ο Φοίβος νιώθει άνετα να μιλάει μόνο σε ανθρώπους που είναι δικοί του και τους γνωρίζει καλά.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μίλησε για όλα, αποκαλύπτοντας μία άγνωστη ιστορία για το τραγούδι «Χαμένα» που είχε δώσει αρχικά στην Άντζελα Δημητρίου αλλά τελικά τραγούδησε η Καίτη Γαρμπή και οδήγησε στην απόλυτη επιτυχία.

Ο Φοίβος επίσης παραδέχτηκε για πρώτη φορά πως ο λόγος που δεν έγραψε ποτέ τραγούδι για την Άννα Βίσση ή δεν συνεργάστηκε ποτέ μαζί της, ήταν η Δέσποινα Βανδή που τότε ήταν η μούσα του και δεν ήθελε να στενοχωρήσει.

Ο Φοίβος επίσης επεσήμανε πως η έμπνευση για τον ίδιο δεν είναι όπως πολλοί την περιγράφουν.

“Όταν γράφαμε τα τραγούδια με την Καίτη μας έκραζαν και έλεγαν ότι γράφουν σαχλοτράγουδα επειδή ήταν πολύ εμπορικά. Η ιστορία για το “Χαμένα” είναι εντελώς διαφορετική γιατί το συγκεκριμένο τραγούδι δεν το είχα γράψει αρχικά για την Καίτη Γαρμπή. Θα το έδινα στην Άντζελα Δημητρίου. Δεν το είχε πάρει ο Γιάννης ο Ζουλάμης και κάποια στιγμή μετά από καιρό μου λέει: “Αυτό το χασάπικο που είχες γράψει για την Άντζελα, θέλεις να το δώσουμε στην Καιτούλα” Εγώ τότε έλεγα σε όλα ναι, οπότε έτσι και έγινε” είπε μεταξύ άλλων ο Φοίβος.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts