Χαμός στη Γη της Ελιάς: Άγριο περιστατικό με Μυρτάλη και Αρετή! Πιάνονται στα χέρια!

Η γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στην αγαπημένη σειρά του Mega δια χειρός Ανδρέα Γεωργίου θα είναι καταιγιστικές!

Σύμφωνα με τα τελευταία spoilers που… κυκλοφορούν, η Μυρτάλη και η Αρετή συναντιούνται τυχαία στο δρόμο και δίνουν ρεσιτάλ, στην γη της ελιάς. Απελπισμένη η Αρετή με τα τελευταία γεγονότα και την απόφαση του Στέφανου να φύγει από τη Μάνη, ξεσπάει άσχημα στην Βρεττάκου, όταν την βλέπει από μακριά, στο δρόμο.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να τον αποφύγει, όμως είναι μάταιο. Η Αρετή δείχνει το σκληρό της πρόσωπο και της μιλάει με τον πιο απότομο τρόπο. Την καταριέται και την κατηγορεί που χώρισε τον γιο της! Την θεωρεί υπεύθυνη για την επιλογή του γιου της να φύγει από την Μάνη…

Όσο η Αρετή φωνάζει, τόσο η Μυρτάλη εξοργίζεται, στην γη της ελιάς. Οι δυο τους δε θα αργήσουν να πιαστούν στα χέρια, με την Μυρτάλη να υπερασπίζεται τον εαυτό της ως το τέλος. Φανερά εξοργισμένη από τη συμπεριφορά που δέχεται, επιτίθεται στην Αρετή, με τον χειρότερο τρόπο!

Η Μυρτάλη στην γη της ελιάς

Οι φωνές τους ηχούν σε όλη την Αρεόπολη. Η Αρετή δε μπορεί να χωνέψει πως θα χάσει τον γιο της, με αποτέλεσμα να της φταίνε όλα. Πώς θα αντιδράσει ο Στέφανος, όταν μάθει για το συγκεκριμένο περιστατικό;

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts